A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Захід Крути

Дата: 12.05.2021 13:14
Кількість переглядів: 176

29 січня в Агрономічненській школі були проведені заходи, приурочені 103 річниці бою під Крутами, який став символом героїзму молодого покоління в боротьбі за незалежність України.

Учні 10 та 11 класів узяли участь в уроці історичної пам´яті «Крути. Перші кіборги». Старшокласники поринули в минуле, згадали історичні умови та обставини, які сформували бойовий дух молоді, їхнє нестримне бажання виступити на захист Вітчизни проти більшої і сильнішої радянської армії. Зачитували вірші, присвячені бою під Крутами, цитували слова очевидців та істориків. Згадали і сучасних захисників України, назвали їх нащадками перших кіборгів.

З учнями 9 класу було проведено годину спілкування «Крути – бій за майбутнє». Діти ознайомилися з подіями початку ХХ століття, висловлювали власні думки, задавали уточнюючі запитання. Наприкінці переглянули фрагмент фільму «Крути. 1918». Байдужим до героїв Крут не залишився ніхто.

Для учнів 5 класу відбулася історична гра «Пам´ятаємо героїв Крут». Діти взяли участь в квесті, шукали фрагменти листівок, складали пазли, коротко знайомилися з історичними подіями, видатними діячами.

Сучасна молодь мусить розуміти ціну вічної боротьби українського народу за свободу, інакше за боротьба триватиме ще дуже довго.

Інформація про проведення заходів до Дня пам’яті Героїв Крут



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень