A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Запрошуємо жителів Агрономічної територіальної громади долучитися до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!»

    З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, розпочинається Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»

11:43 18.03.2024

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги.

  13 березня у спортивній залі Агрономічненського ліцею проходили зональні змагання районного етапу проєкту «Пліч -о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події – «Разом переможемо». Змагання були з баскетболу серед хлопців.  Участь брали команди: Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради "Кажани"; ліцею №1 ім. Антона Семеновича Макаренка Гніванської міської ради "Азіатські слони"; комунального закладу Пултівецького ліцею Якушинецької сільської ради "Барси". Перемогу здобула команда Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради "Кажани". Щиро вітаємо з перемогою, бажаємо успіхів!

08:50 13.03.2024

Пліч-о-пліч. Спортивне орієнтування.

10 березня відбувся ІІ етап всеукраїнських змагань Пліч-о-пліч зі спортивного орієнтування в Агрономічній ТГ. Участь взяли учні Агрономічненського ліцею та учні Ільківської школи. Завдяки теплій погоді змагання відбувались на природі, у дендропарку в с. Агрономічне. Діти долали дистанцію довжиною 1 км, орієнтуючись в лісовій місцевості. Призові місця посіли учні Агрономічненського ліцею, тому тепер вони готуватимуться до подальшої участі у ІІІ етапі змагань.

08:47 10.03.2024

"Борітеся, поборите, Вам Бог помагає"

Сьогодні Україна відзначає 210 річницю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка – видатного митця, життя і творчість якого надихають український народ до боротьби за правду та свободу.Його життя – це одвічна боротьба за волю українців, а його творчість – невичерпна скарбниця мудрості, правдивої совісті української нації, патріотизму та волелюбності. Доля кожного українця Тарас Шевченко – національний герой. Сьогодні, коли наш народ мужньо дає  відсіч російському окупанту, виборює свободу та незалежність ціною крові наших захисників та захисниць, вірші Шевченка, його заклики, пророцтва та заповіт є актуальними, як ніколи.

09:36 09.03.2024

Проліски надії 2024

   Щорічно , напровесні, на освітянській ниві з’являються проліски талантів,  мистецтва - «Проліски надії».  Фестиваль  – це щорічний конкурс, який сприяє виявленню обдарованої молоді та розвитку творчих здібностей учнівських і педагогічних колективів. Фестиваль учнівської та учительської творчості "Проліски надії" спрямований на пошук та підтримку талановитих особистостей, розширення простору мистецького спілкування, популяризацію українського мистецтва, пропагування національної культури через власну творчу художню діяльність, це  хороша можливістю проявити талант і заявити про нього на повний голос.

11:10 06.03.2024

"Пліч о пліч" - змагання з волейболу

З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учнів, сьогодні, 27 лютого, в Агрономічній громаді у спортивній залі Бохоницького ліцею відбулися змагання з волейболу серед команд закладів загальної середньої освіти. У змаганнях брали участь команди хлопців та дівчат Бохоницького й Агрономічного ліцеїв та команда хлопців Медвежевушківського ліцею.

09:11 27.02.2024

Дитяча ліга з волейболу (дівчата)

24-25 лютого відбулися змагання обласної дитячої ліги з волейболу серед дівчат 2008 року народження. Попередньо команди були розділені на три підгрупи, одну з яких приймав Агрономічненський ліцей. Команда дівчат нашої громади у підсумку зайняла 8 місце. 

08:39 24.02.2024

Змагання з футзалу

22 лютого в спортивній залі Агрономічненського ліцею відбулися змагання з футзалу серед юнаків в рамках Шкільних ігор "Пліч о пліч" за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. У змаганнях взяли участь команди закладів загальної середньої освіти Агрономічної сільської ради. За результатами змагань І місце виборола команда Агрономічненського ліцею, ІІ - команда Медвежевушківського ліцею, ІІІ - команда Бохоницького ліцею. Вітаємо учасників змагань!!! Успіхів на футбольній ниві!!! 

08:53 22.02.2024

Фінал обласної Гімназіади зі стрітболу

21 лютого в спортивному комплексі "Здоров'я"  м.Вінниці відбулися фінальні змагання обласної Гімназіади з баскетболу 3х3. Вдало виступили спортсмени Вінницького району. ІІ місце в змаганнях посіла збірна району серед дівчат в складі якої виступала представниця Агрономічненського ліцею - Тополюк Софія. Вітаємо Софію з чудовим результатом!!!

09:08 21.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень