A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Про проведення Обласного молодіжного форуму «Youth United Summer Fest»

Відповідно до Указу Президента України «Про День молоді» від 28 липня 2021 року № 333, Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2021–2025 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 8 скликання від 29 січня 2021 року № 31, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» та з метою сприяння зміцненню ментального здоров’я молоді, розвитку неформальної освіти, створення умов для творчого та духовного розвитку молоді, Департамент соціальної та молодіжної політики облвійськадміністрації проводить Обласний молодіжний форум «Youth United Summer Fest». Форум створений молоддю для молоді, тобто за принципом «рівний – рівному», та покликаний привернути увагу та популяризувати відповідальне ставлення до власного ментального здоров’я, розповісти про наявні послуги та можливі методи зняття стресу і покращення психоемоційного стану.

14:11 05.08.2024

Про Молодіжну раду при Міністерстві молоді та спорту України

Відповідно до наказу Мінмолодьспорту від 24.07.2024 No 4603 «Про затвердження Положення про Молодіжну раду при Міністерстві молоді та спорту України», з яким можна ознайомитися на офіційному вебсайті Міністерства у відповідній рубриці (https://mms.gov.ua/ministerstvo/molodizhna- rada), оголошується початок прийому документів до складу Молодіжної ради.

14:02 05.08.2024

Поради батькам, як зібрати та підготувати дитину до навчального закладу!

Пройдіть профілактичний медичний огляд. Якщо ви ще не обрали свого лікаря і не підписали декларацію з педіатром чи сімейним лікарем для дитини,то саме час це зробити! До свого лікаря ви завжди зможете звернутись як для діагностики і лікування, так і для організації та проходження профілактичних медичних оглядів. Важливо перед початком нового навчального року пройти профогляд, щоб пересвідчитись, що зі здоров’ям дитини усе гаразд, отримати довідку для навчального закладу і корисні поради від вашого лікаря про профілактику хвороб у організованих колективах. Також, лікар вашої дитини за необхідності направить на вакцинацію, базові аналізи чи до вузьких спеціалістів (це не обов’язково, якщо немає медичних показань), і видасть необхідну для навчального закладу довідку. В довідці про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду лікар зазначить групу для занять фізичною культурою. А у разі, якщо дитина має певне захворювання, то за рішенням одного з батьків, в цій довідці може бути зроблено відповідний запис. Перевірте, чи є у дитини усі необхідні щеплення. Календарем профілактичних щеплень визначено найоптимальніший час уведення вакцин для найефективнішого захисту дітей від інфекційних хвороб, тому надзвичайно важливо, щоб дитина отримувала свої щеплення вчасно. Перед початком навчального року надолужте усі пропущені щеплення.

12:45 31.07.2024

Свято Олімпійського прапора

Свято Олімпійського прапора – це гарна традиція, яку Україна відзначає перед олімпійськими змаганнями. Це чудовий спосіб підтримати нашу збірну команду, яка відстоює честь держави на міжнародних змаганнях та об’єднати усіх навколо спорту.

15:08 16.07.2024

Обласні спортивні ігри "Найкраща спортивна громада "

14 липня 2024 року у м.Вінниця на базі спортивного комплексу "Колос" відбулися Обласні спортивні ігри "Найкраща спортивна громада Вінниччини 2024" серед команд сільських та селищних територіальних громад "З Україною в серці, з вірою в ЗСУ".

09:56 15.07.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень