A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Допомога для Вінницької міської клінічної лікарні №1

Дякуємо жителям сіл Горбанівка та Рівець за надану допомогу у вигляді сезонних овочів та фруктів для воїнів, які наразі перебувають на лікуванні та реабілітації у Вінницькій міській клінічній лікарні №1.

11:26 03.11.2023

Участь у змаганнях з футболу серед дівчат

На виконання Календарного плану фізкультурно – оздоровчих та спортивних заходів на 2023 рік, наказу начальника Вінницького обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України , Регламенту проведення Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Вінницької області у 2023/2024 навчальному році, 30 жовтня були проведені змагання з футболу серед дівчат. У змаганнях взяла участь команда Агрономічної територіальної громади. Дівчата вибороли ІІІ місце серед команд району. Вітаємо і бажаємо успіхів!!!

15:36 30.10.2023

Районні змагання з шахів

24 жовтня у приміщенні ДЮСШ № 6 м. Вінниці відбулись районні змагання з шахів. Представляла нашу громаду збірна команда  учнів Агрономічної громади, до складу якої увійшли Доценко Сніжана - учениця Бохоницького ліцею, Романова Руслана- учениця Медвежевушківського ліцею, Семенюк Олександр - учень Агрономічненського ліцею та Кравець Іван - учень Ільківської гімназії. Команда Агрономічної громади посіла І місце та була нагороджена кубком й дипломом. А також Кравець Іван увійшов до збірної команди , яка буде представляти Вінницький район на обласних змаганнях! Вітаємо переможців і бажаємо успіхів!!!!!

14:22 24.10.2023

Семінар - квест для практичних психологів та соціальних педагогів

24 жовтня практичні психологи закладів освіти Агрономічної ТГ взяли участь  у семінарі, який було проведено на базі КЗ «Якушинецький ліцей» на тему: «Просвітницко-профілактична робота фахівців психологічної служби щодо участі у створенні безпечного простору у закладі освіти: інструменти комунікації педагогів та дітей у стресових ситуаціях» для практичних психологів та соціальних педагогів.

14:10 24.10.2023

Шаховий турнір між ЗЗСО Агрономічної громади

23 жовтня 2023 року у рамках проведення ІV Гімназіади відбулися змагання з шахів серед команд закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади. За результатами напруженої гри 1 місце отримала команда Ільківської гімназії, 2 місце – команда Бохоницького ліцею, 3 місце – команда Агрономічненського ліцею, 4 місце – команда Медвежевушківського ліцею. 1 місце серед юнаків посів Кравець Іван, учень Ільківської гімназії, кандидат у майстри спорту, серед дівчат – Доценко Сніжана, учениця Бохоницького ліцею.

14:00 23.10.2023

Районні змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти

19 жовтня на базі Агрономічненського ліцею відбулися змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Вінницького району. Агрономічну громаду представляли учні Медвежевушківського, Агрономічненського ліцеїв та Ільківської гімназії. У підсумку команда нашої громади зайняла ІІ місце.

12:50 19.10.2023

Районні змагання з футболу

      17 жовтня відбулися змагання з футболу серед команд Вінницького району. У змаганнях брали участь команди  Агрономічної ТГ, Гніванської ТГ, Літинської ТГ, Оратівської ТГ та Стрижавської ТГ. У напруженій грі команди виборювали призові місця і отримали такі результати: 1 місце - команда Стрижавської ТГ; 2 місце - команда Літинської ТГ; 3 місце- команда Агрономічної ТГ; 4 місце - команда Оратівської ТГ.

09:43 17.10.2023

Зональні змагання з тенісу

Агрономічна громада вже вдруге приймає гостей на зональних змаганнях у рамках ІV Гімназіади. Сьогодні відбулися змагання з настільного тенісу між командами Агрономічної ТГ, Вороновицької ТГ,  Гніванської ТГ, Сутисківської ТГта Тиврівської ТГ. За результатами змагань команди посіли такі місця: 1 місце - Агрономічна ТГ, 2 місце - Гніванська ТГ, 3 місце - Тиврівська ТГ, 4 місце - Вороновицька ТГ, 5 місце - Сутисківська ТГ. У фінальних  змаганнях в районі візьмуть участь команди Агрономічної та Гніванської територіальних громад.

14:23 12.10.2023

Зональні змагання з футболу

Агрономічна громада сьогодні, 10 жовтня 2023 року, зустрічала гостей - учасників зональних змагань з футболу, що проходять у рамках ІV Гімназіади. У змаганнях брали участь команди Агрономічної ТГ, Вороновицької ТГ і Немирівської ТГ. Переможцем у змаганнях стала команда Агрономічної ТГ, яка не тільки виборола І місце. а і отримала путівку на участь у районних змаганнях. ІІ місце посіла команда Вороновицької ТГ, ІІІ місце - команда Немирівської ТГ. Дякуємо командам за участь!

10:06 10.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень