A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Випуск дев’ятикласників у Бохоницькому ліцеї

9 червня 2023 року відбувалось урочисте вручення свідоцтв про базову середню освіту учням 9-го класу. Цього року заклад закінчили 19 випускників, 2-є з них отримали свідоцтва з відзнакою (Гудзь Софія та Штойко Олена).

12:02 09.06.2023

Випуск здобувачів освіти 9 класу в Ільківській гімназії

8 червня 2023 року у дворі Ільківської гімназії Агрономічної сільської ради відбулася урочиста подія – випуск здобувачів освіти 9 класу. На свято завітав Агрономічний сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.

17:05 08.06.2023

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В МЕДВЕЖЕВУШКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ

Щороку, 1 червня відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Напередодні дитячого свята, 30 травня, працівниками Медвежевушківської філії Центру культтури та дозвілля для дітей було проведено розважальну програму «Дитячий експрес"»із розвагами та вікториною. На захід завітали сільський голова Сітарський Сергій та заступник сільського голови Закревська Тетяна, які привітали дітей та подарували дітям смаколики. На святі діяли локації з майстер-класами по малюванню, ліпка з повітряного пластиліну та плетіння патріотичних браслетиків. Бібліотекар Оксана Вишаровська  провела пізнавальну та цікаву подорож у казку. По завершенню заходу всі присутні мали змогу насолодитись солодощами та переглянути мультфільм.

16:48 01.06.2023

Свято Останнього Дзвоника в Бохоницькому ліцеї

Сьогодні, 31 травня, в останній весняний день у Бохоницькому ліцеї відбувалося Свято Останнього Дзвоника. Свято радості і суму водночас. Тож на шкільних подвір’ях зібралися діти, батьки, вчителі, представники влади, щоб цей день для діток запам’ятався приємними спогадами та увагою, котру їм приділяють дорослі.

19:29 31.05.2023

Відкриття пам’ятної меморіальної дошки Злочевському Олександру Вікторовичу

Сьогодні, 30 травня, в Агрономічненському ліцеї відкрили дошку пам'яті відважному Захиснику України – Злочевському Олександру Вікторовичу, який загинув 7-го вересня 2022 року, боронячи землю України від рашистської орди в с. Максимівка Первомайського району Харківської області.

18:10 30.05.2023

Благодійний велопробіг в громаді

27 травня відбувся в громаді відбувся благодійний велопробіг «Заради миру», ініційований Агрономічною сільською радою,  на підтримку Збройних Сил України.

13:57 30.05.2023

У Ільківській гімназії проклали нову асфальтовану доріжку

Понівечений асфальт та ямки— так виглядало подвір'я Ільківської школи досить довгий час. Асфальтне покриття вже не відповідало сьогоднішнім вимогам, тому воно потребувало термінового ремонту. На шкільному подвір'ї відбуваються різні заходи: лінійка, або ярмарки, спортивні ігри.  Тому, якраз під час прокладання нової асфальтованої дороги в селі Ільківка, за ініціативи директора школи Богдана Кравця, місцевої депутатки Марії Дем'янової та підтримки сільського голови Сергія Сітарського були знайдені кошти в сумі 199 500 грн та відповідно було замінено старе покриття асфальтованої доріжки до місцевої школи й частково облаштовано територію.

10:04 30.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень