A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Відзначення 37 роковин аварії на Чорнобильській АЕС у Медвежевушківському ліцеї

26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії. Медвежевушківський ліцей не остався осторонь, провівши тематичні заходи

14:16 27.04.2023

Виставка "Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій Землі" в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталася найбільша в історії атомної енергетики аварія, вибух на 4- реакторі. Чорнобильська катастрофа спричинила великі людські жертви. 2016 року, у зоні відчуження Чорнобильської АЕС, було створено найбільший на теренах України, Чорнобильський радіаційно - екологічний біосферний заповідник. У вічі смертоносному вихору радіації глянули герої, проявивши незламність волі і духу. Низький уклін всім хто боровся зі страшною бідою. Священна пам'ять про Ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу. В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля  оформлена виставка "Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій Землі", також проведена година реквієм " Чорнобиль- наш біль".

10:41 27.04.2023

Єдиний урок з безпеки

Працівником відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області з урахуванням безпекової ситуації було проведено «Єдиний урок з безпеки» в ЗСО «Бохоницький ліцей» та КЗ «Прибузька спеціальна школа, де роз'яснено дітям та працівникам про основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці. Обговорили правила поведінки при виявленні ВНП та алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога». Охоплено 80 учнів та 35 працівників.

09:46 27.04.2023

В Ільківській гімназії відзначили 37 роковини Чорнобильської катастрофи

Сьогодні, 26 квітня, минає 37 років з дня страшної трагедії, в результаті якої постраждало майже 2 мільйони українців. Страшна трагедія сколихнула не тільки Україну, але й цілий світ, адже наслідки маємо і до сьогодні! Усі ми схиляємось в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Вклоняємось перед живими і перед пам’яттю тих, хто пішов з життя. До роковин трагедії в Ільківській гімназії були проведені заходи:

14:51 26.04.2023

Зразковий аматорський хореографічний колектив "Сонечко" взяв участь семінар-практикум "Теоретичні та практичні аспекти вивчення українського народно-сценічного танцю" у Тульчинському фаховому коледжі культури

25 квітня у Тульчинському фаховому коледжі культури ,відбувся семінар-практикум "Теоретичні та практичні аспекти вивчення українського народно-сценічного танцю". У заході від Агрономічнянського центру культури та дозвілля взяли участь учасники. Зразкового аматорського хореографічного колективу "Сонечко"-керівник Лілія Гаврилюк. Колектив отримав масу задоволення від участі у семінарі.Крім того,дізнались багато практичних уроків,навиків поведінки сценічного танцю. Діти відчули гордість ,що вони є носіями української культури,творцями культурного спадку,зберігачами українського народного танцю. Зі слів Лілії Борисівни:"-Семінар пройшов дуже змістовно та корисно.Адже сьогодні,як ніколи,необхідно зберігати та популіризувати нашу культуру,коли кращі сини Батьківщини віддають своє життя занашу едентичність. Особливим та унікальним аспектом нашої культури є саме народний танець.Тому ми маємо і надалі відроджувати та популіризувати його . Багато керівників колективів,що взяли участь в семінарі ,є випускниками коледжу,тому зустріч відбулась у теплій майже родинній атмосфері "Свої ,серед своїх". Ділились своїми спогадами,здобутками, емоціями. Окремо подяку заслуговують спеціалісти ,які провели уроки-практики для учасників заходу: -"Український танець: популяризація,виховний потенціал,роль у творчому розвитку учасників позашкільної освіти"- Трачук Олена Борисівна,методист викладач вищої категорії голова циклової комісії хореографічних дисциплін Тульчинського ФКК

14:18 26.04.2023

Відзначення 37 річниці аварії на Чорнобильській АЕС у Бохоницькому ліцеї

 У ліцеї до відзначення  37-ї  річниці аварії на Чорнобильській АЕС 25 квітня 2023 року  проведено лінійку для 5-11 класів «Чорнобиль – загублений світ»  підготовлена за участі  членів учнівського врядування та заступника директора з ВР Людмила Білозор.

14:04 26.04.2023

В Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля протягом тижня проходили заходи до Дня довкілля

Довкілля – це всі живі та неживі об’єкти, що природно існують на Землі або в деякій її частині. Земля, вода, повітря, флора і фауна – все це довкілля, на стан якого впливає маса чинників – від кинутого на землю недопалка, папірця до величезних сміттєзвалищ і височезних труб промислових комплексів, що отруюють димом повітря мегаполісів; від убитого заради бивнів слона десь у Центральній Африці до вирубаних декількох гектарів лісу у Закарпатті.

11:03 22.04.2023

В Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбувся вечір гумору

Усмішка — ознака присутності почуття гумору. Гумор — інтелектуальна здатність вбачати в предметах смішне, властивість відчуттів викликати сміх, надавати розвагу. В Горбанівській філії відбувся вечір гумору "Перше квітня - нікому не вір". Було весело, цікаво, пізнавально.

11:08 21.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень