A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Виставка дитячих малюнків "Великодне диво" в Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Великдень - найголовніше свято у церковному календарі, присвячене воскресенню Ісуса Христа. Українці дуже люблять Великдень і готуються до нього наперед. Перед святом прибирають будинок, а у святковий вечір на стіл ставлять фарбовані курячі яйця та паски.

11:05 21.04.2023

Заклади освіти громади отримали засоби індивідуального захисту в умовах карантину

У боротьбі з поширенням COVID-19 волонтери-благодійники не оминули допомогою і заклади освіти нашої громади. Останніми днями надійшов значний обсяг благодійної допомоги від Релігійної місії «Карітес-Спес Вінниця» на первинну медицину. Відтак, сьогодні 19 квітня, з ініціативи медичних працівників Агрономічної АЗПСМ Якушинецього ЦПМСД Ольги Дилик та Валерії Попенко та підтримки сільського голови Сергія Сітарського було передано захисні комбінезони, маски одноразові, лейкопластир, антисептики, вологі антибактеріальні серветки для всіх садочків і шкіл нашої громади.

14:17 19.04.2023

В Ільківській гімназії пройшов тиждень художньо-естетичного циклу "УКРАЇНА, ВЕСНА, ПЕРЕМОГА"

З метою активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів, поширення сучасних технологій і моделей навчання та виховання, виявлення талановитих дітей, розширення знань із різних видів мистецтв, сприяння розвитку творчих здібностей та комунікативних компетентностей, виховання морального та естетичного відношення до світу та художньо-естетичного сприйняття з 10 по 14 квітня 2023 року в Ільківській гімназії проходив тиждень художньо-естетичного циклу "УКРАЇНА, ВЕСНА, ПЕРЕМОГА". Протягом тижня були проведені конкурси, ігри, workshop, представлення буклетів, інформаційного плакату.

14:37 18.04.2023

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ в Агрономічненському ліцеї

Сьогодні, 18 квітня 2023 року, у Агрономічненському ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Співорганізатором акції виступила Громадська організація «Подільська Ластівка». Вінницька обласна станція юних натуралістів також долучилася до благодійного ярмарку. На заході були присутні сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.

14:18 18.04.2023

Розпис імбирних пряників гуртківцями "Умілих ручок" Агрономічного центру культури та дозвілля

Сьогодні, 14 квітня, напередодні Великодня, гуртківці "Умілих ручок" (керівник Вікторія Зонюк) провели чудове, веселе і смачне дійство - розпис імбирних пряників. Пряники і глазур були заготовлені заздалегідь, а діти їх креативно прикрасили. Після закінчення роботи діти забрали свої "шедеври" додому, аби привітати свої родини з Великоднем. Гарних, мирних нам усім свят!

10:38 15.04.2023

Виставка "Міста- герої" у бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля

Минає рік, як українці показали собі і всьому світу, що Україна може і буде перемагати. Саме навесні 2022 року почалося звільнення наших північних територій. Єдність українців забезпечила успіх захисту держави з перших годин. Вигравши битву за Київ було захищено і державне життя України. Далі був острів Зміїний, населені пункти Херсонщини та Харківщина.

14:32 14.04.2023

Проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» в Медвежевушківському ліцеї

Триває весна, прийшла тепла пора. Учні та колектив Медвежевушківський ліцей Агрономічної сільської ради 14 квітня в рамках проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» здійснили весняне прибирання пришкільної території та стадіону, а також очистили прибережну територію сільського ставу.

14:19 14.04.2023

Учні Агрономічненського ліцею відвідали поранених воїнів

Сьогодні важлива будь-яка допомога: і від дорослих, і від дітей. Сьогодні 14 квітня учні 9-Б класу зі своїм класним кервником Чорнобильська Л.І. відвідали Науково-дослідний інститут реабілітації осіб з інвалідністю - навчально-науковий лікувальний комплекс Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова. Цього разу учні принесли пораненим смаколики та подякували за їх роботу. Сюди переправляють поранених із зони бойових дій під час виконання завдань. У солдатів та офіцерів здебільшого вогнестрільні, осколкові поранення, різні травми, контузії та термічні опіки полум’ям.

13:57 14.04.2023

Виставка "Міста Героїв" у бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

У рамках медійної кампанії #МістаГероїв у бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля організовано тематичну виставку "Міста Героїв" - це українські міста великих та хоробрих людей, які героїчно захищають від ворога свою землю.

10:27 14.04.2023

Виставка - історичний екскурс " Набат пам'яті " в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів. Пам'ять про інтернаціональне повстання в'язнів найбільшого концентраційного табору- Бухенвальд.150 концентраційних таборів, влаштованих в Україні, перетворилися на страхітливі "фабрики смерті". В Україні було вбито й замучено 3.9 млн. цивільного населення, понад 1.3 млн. військовополонених.

10:24 14.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень