A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки пройшов в Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля.

Про українські рушники та вишиванки знають повсюди і в Україні і далеко за її межами, а от про ляльку-мотанку інколи не знають нічого. Прекрасно що традиції створення та використання таких ляльок збереглися та продовжують відроджуватися. Мотанки давні родинні обереги українців. Такі ляльки уособлюють собою єднання сімейних зв’язків поколінь.Сама назва ляльки - «мотанка» походить від поняття «мотати», а загальний вигляд такої ляльки представляє собою фігурку людини, як правило жіночу або дитячу, виготовлену зі шматків тканини. Саме таку ляльку вчились мотати в Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля. Майстер-клас проводила Олена Панасюк.

15:00 21.03.2023

Агрономічна громада отримала 10 сучасних ноутбуків

У нинішніх непростих умовах одним із надзвичайно важливих завдань держави є забезпечення безперебійного процесу навчання дітей. Влада докладає зусиль, щоб освіта була якісна, але при цьому максимально дотримувалися заходи безпеки, адже країна-агресор не припиняє ракетні обстріли наших міст і сіл, намагається залишити нас без елементарних благ.

09:20 21.03.2023

Прийом документів до першого класу у заклади загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що з 03 квітня по 31 травня 2023 року триватиме прийом документів до першого класу у заклади загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади.

16:18 20.03.2023

Трьохстороння товариська зустріч з волейболу

В неділю 19 березня на базі Агрономічненського ліцею відбулася трьохстороння товариська зустріч з волейболу. Змагалися команди: с. Некрасово Якушинецької ТГ, Агрономічної ТГ (команда педпрацівників) та команда ветеранів "Вічна молодість" - 50+. Матчі пройшли в теплій товаристській атмосфері. Перемогу здобули ветерани. По завершенні зустрічі Генеральний директор ТОВ "Королівський смак" Димкович Анатолій Йосипович презентував для гуртківців Агрономічного та Бохоників волейбольні м'ячі "Gala". За що йому від дітей та тренерів велика подяка!

16:14 20.03.2023

Моніторингове обстеження закладів освіти Агрономічної територіальної громади

15.03.2023 року головним спеціалістом Вінницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Мариною Іванчиковою та головним спеціалістом Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради здійснено моніторингове обстеження закладів освіти Агрономічної територіальної громади  на предмет дотримання вимог Санітарних регламентів до дошкільних закладів та закладів загальної середньої освіти.

16:09 20.03.2023

Участь у семінар-нараді

      Начальник відділу освіти МСКТ Агрономічної  сільської ради Олександр Грустілін 16 березня взяв участь у  семінар-нараді ⠀за участі Вінницького районного управління Держпродспоживслужби та Віницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

12:01 17.03.2023

Працівники Агрономічного центру культури та дозвілля та Народний аматорський фольклорно-етнографічний ансамбль «Брикса»  взяли участь у роботі круглого столу

Сьогодні, 16 березня в приміщенні молодіжного центру «Квадрат» відбувся круглий стіл на тему: «Розмаїття нематеріальної культурної спадщини як ресурс культурного розвитку Вінниччини».

11:12 17.03.2023

В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбулась відеопрезентація " Патріот своєї Батьківщини" до Дня українського добровольця

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця .Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави. В цей день 2014 року перші 500 бійців - добровольців Самооборони Майдану розпочали підготовку , для захисту України. Самовідданість добровольців доводить, що спільними зусиллями ми можемо очистити святу українську землю і об'єднати весь український народ.

11:11 17.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень