A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Майстер клас для дітей до Міжнародного жіночого дня "Листівка для матусі" на базі бібліотеки Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Цей день є святом всіх жінок світу, які принесли великий внесок в розвиток суспільства, культури, науки, техніки.

12:10 09.03.2023

Виставка - портрет "Майстер художнього слова Микола Олійник" на базі бібліотеки Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Микола Олійник - український письменник, критик, автор низки романів та повістей, публіцистичних статей про долю українського селянства у нелегкі повоєнні часи . Книга спогадів "За красою " - освідчення у любові письменника до рідної землі, до своїх земляків - хліборобів.1991 року він став лауреатом державної премії імені "Лесі Українки.Олійник виступав в ролі перекладача. Написав кілька п'єс, повісті, новели, оповідання, есе.

12:04 09.03.2023

В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбулась відеопрезентація " Літопис рідного краю"

Рідний край - це те місце, де вільно дихається, де легко й радісно жити. Рідний край - це Батьківщина, рідний дім, де живе сім'я, це там де слухають бабусину казку й мамину пісню. Це рідна природа, рідна земля. Це стежина до рідної домівки, краєвиди , що милують око з дитинства. В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбулась відеопрезентація " Літопис рідного краю".

12:12 08.03.2023

В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля створена тематична поличка" Щасливий дар творити для дітей "

5 березня - 120 років від дня народження дитячої письменниці Наталі Забіли. За час своєї літературної діяльності Забіла видала близько двохсот книжок для дітей, переважно для дошкільного та молодшого шкільного віку. Творчий доробок поетеси характеризується різноманітністю тем і жанрів. Не випадково український поет Валентин Бичко назвав її творчість " материнською піснею, цікавою, барвистою, розумною, клопіткою, дбайливою". Поетеса широко відома як перекладач і популяризатор в Україні дитячої літератури інших народів. З нагоди ювілею Наталі Забіли в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля створена тематична поличка" Щасливий дар творити для дітей ".

12:46 07.03.2023

До дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та місті Севастополі у Медвежевушківському ліцею пройшла низка заходів

Повернення Криму до України – це не тільки наша спільна мрія. Це – запорука безпеки на планеті, відновлення віри, віри у міжнародне право і справедливість.

15:52 06.03.2023

В Ільківській гімназії провели заходи до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

З метою національно-патріотичного виховання здобувачів освіти та з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, в Ільківській гімназії  проведено наступні заходи, а саме:

15:47 06.03.2023

В Агрономічненському ліцеї провели заходи до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

З метою національно-патріотичного виховання здобувачів освіти та з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, у Агрономічненському ліцеї  з 21 по 27 лютого відбулися такі заходи:

15:43 06.03.2023

Вихованці команди «Гермес» брали участь в 26-тих обласних змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

3-5 березня в Агрономічному відбулись 26-ті обласні змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. Участь взяли 252 спортсмени з 34 команд нашої області та гості з Хмельниччини та Сумщини. Боротьба була напруженою та цікавою, кожна вікова група - доволі чисельною, та попри хвилювання вихованці команди «Гермес» показали високі результати як в особистій, так і в командній техніці!  Метельський Антон в групі 2005–старші виборов перше місце, Бернада Єгор теж став переможцем у віковій групі 2010-2011 серед 42 юнаків, а Вікарчук Стас та Льотін Влад зайняли відповідно друге та третє місця серед хлопців цього віку. Наші наймолодші учасники Вікарчук Маріанна та Райтаровський Михайлик посіли треті місця у групах 2012-2015 серед 34 дівчат та 24 хлопців відповідно. Деяким гермесівцям зовсім трошки не вистачило до призових місць: таким чином, четвертими у своїх вікових категоріях стали: Революк Леонід, Патула Артем, Люлько Ярина; п’яте місце має Вернигор Даша; у десятку найкращих увійшли: Мошнякова Вероніка, Шульгіна Таня, Метельський Саша,  Миронова Ангеліна, Сінкевич Назар, Паламарчук Паша та Прокопенко Аріна. На командних дистанціях «Гермес» представляли 4 команди (дві у категорії 2008-2011 та дві у категорії 2011-2013). Наші старші посіли перше та друге місця з 13 команд, а молодші - 3 та 4 з 14 команд.  Задоволені та втомлені, з величезною мотивацією на майбутні перемоги туристи приймали подарунки на закритті від спонсорів змагань: головний  магазинів туристичного спорядження  Shambala, відділу освіти Агрономічної ТГ, магазин туристського спорядження Gorgany, також спонсорм виступив колишній капітан клубу "Гермес" - Побережник Павло Володимирович  та вже дорослий вихованець ТК«Гермес», депутат Агрономічної сільської ради  - Проценко Руслан. Тому ми щиро вдячні їм за радість у очах наших дітей!  Також дякуємо ЗСУ за змагання без тривог!

13:52 06.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень