A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Книжково-ілюстративна виставка "Слався, величайся, українська книго, серед дітвори!" на базі бібліотеки Агрономічного центру культури та дозвілля

Бібліотека Агрономічного центру культри та дозвілля інформує: 27- 31 березня - Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який у 2023 році проходить під гаслом "Непереможна і єдина читацька Україна". Запрошуємо усіх любителів книги до бібліотеки для перегляду книжково-ілюстративної виставки "Слався, величайся, українська книго, серед дітвори!"

15:04 28.03.2023

Всесвітній тиждень книги відзначили в бібліотеці Медвеже Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

В бібліотеці Медвеже Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля з 20- 24 березня пройшов Всесвітній тиждень книги. Книга- чудо з усіх чудес, створених людством. Кольоровий тиждень пройшов під гаслом "Нація, яка читає - непереможна". Кожен день мав свій колір, свою книжкову виставку, розваги. На кінець тижня читачі отримали подяки як кращий читач, помічник бібліотекаря, активний читач.

15:02 28.03.2023

Нові футбольні ворота в Горбанівці

В нашій громаді велика увага приділяється спорту. З метою популяризації здорового способу життя та рухової активності серед учнівської молоді, за ініціативи сільського голови Сергія Сітарського, за підтримки і допомоги керівництва ТОВ УПП «Євромед» Машорчака В.І та Микитюка С.І. в селі Горбанівка на міні футбольному полі з’явилися нові ворота.

14:58 28.03.2023

Благоустрій шкільної території в Бохоницькому ліцеї

Весна - період розквіту,  оновлення та відродження природи.  В час, коли вона щедро обдаровує нас ароматами первоцвітів, особливо звертаєш увагу на наслідки людської діяльності, пов'язані із засміченням території.  Тож  24 березня учнівський та педагогічний загал Бохоницького ліцею взяв активну участь у заходах, присвячених благоустрою села. Учні та працівники ліцею  впорядкували центральні частини села.  Молодші школярі  навели порядок у центральній частині шкільної території та внутрішньому дворі. Ліцеїсти 5-7 класів зосередили свою увагу на прибиранні сільського стадіону. Старшокласники впорядкували територію біля пам'ятника загиблим воїнам. І хоча зусиль витрачено чимало, результат такої праці  приносить справжнє задоволення.

14:29 28.03.2023

Працівники Агрономічного центру культури та дозвілля долучилися до акції з благоустрою

Дороги, двори та вулички, прибудинкові території — це обличчя нашого села, і саме їх стан, охайність та чистота покликані забезпечити комфортне проживання мешканців у рідному селі. Відтак роботи з благоустрою територій закладів культури та спільного громадського перебування не зупиняються цієї весни.. Наразі, працівниками Агрономічного центру культури та дозвілля здійснено генеральне прибирання території місцевого будинку культури та проведені роботи по очищенню центральної вулиці Мічуріна. Під вправним керівництвом Лілії Борисівни Гаврилюк  старанно та плідно попрацювали клубні обітники 24 березня 2023 року. Шановні мешканці громади, просимо і вас не залишатись байдужим до чистоти нашого села та вчасно проводити прибирання біля ваших домівок. Зробимо наше село чистим разом.

15:05 27.03.2023

В Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" відзначили "Всесвітній день води"

Щороку 22 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день води, який є унікальною можливістю нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів. У цей день визначаються найактуальніші проблеми, формулюються завдання та висвітлюються на Асамблеї ООН.

12:31 27.03.2023

В Горбанівському ЗДО (ясла - садок) «Перлина» провели тематичний день до "Всесвітнього дня води"

22 березня 2023 року в Горбанівському закладі дошкільної освіти (ясла - садок) «Перлина» в рамках тематичного дня - "Всесвітній день води"- пройшли заходи, спрямовані на виховання бережливого ставлення до води, економного її використання, формування у дошкільнят екологічно доцільної поведінки.

12:30 27.03.2023

Атестація творчих колективів Агрономічної територіальної громади

23 березня творчі колективи нашої територіальної громади, Агрономічного центру культури та дозвілля, вкотре підтвердили свої звання : "Зразковий" та "Народний" .Ми горді ,що маємо таких талановитих, креативних, активних та не байдужих дітей, людей,що цінують і люблять свою культуру,відроджують та зберігають наші звичаї та традиції.

11:55 27.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень