A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Результати проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін – це визнання обдарувань учнів, їх знань, предметної компетентності, навичок пізнавальної та творчої активності.  З 21 січня по 26 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році. Відповідно до квот, наданих Департаментом гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, до участі в обласному етапі було направлено 13 учнів-переможців ІІ етапу.

13:19 16.03.2023

До уваги! Терміни весняних канікул у школах встановлено

     Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради інформує, що за наслідками наради керівників закладів освіти Агрономічної територіальної громади, що відбулася сьогодні 14 березня було прийнято рішення про проведення весняних канікул в закладах загальної середньої освіти у терміни:

13:53 14.03.2023

Літературно-музичний вечір «Буде тобі враже, як Шевченко скаже»

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю пам’ятає і шанує людство. До славної когорти таких людей належить і Великий Кобзар українського народу – Тарас Григорович Шевченко. З нагоди 209-ї річниці від дня народження письменника в Агрономічному відбувся благодійний літературно-музичний вечір «Буде тобі враже, як Шевченко скаже». Кошти, зібрані на заході, спрямовані на підтримку ЗСУ. На захід завітали сільський голова Сергій Сітарський та депутат Вінницької обласної Ради Тетяна Каменщук.

11:39 13.03.2023

У бібліотеці  Бохоницького ліцею підготовлено виставку творів та матеріалів до 208 річниці Великого Кобзаря

У бібліотеці  Бохоницького ліцею під гаслом "Ти нам залишив прагнення високі, шляхи священні, по яких іти", підготовлено виставку творів та матеріалів до 208 річниці Великого Кобзаря.

13:13 10.03.2023

Літературно-музична композиція «Ми пам’ятаємо тебе, Тарасе» відбулася в Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля

9 брезня в Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля було проведено літературно-музичну композицію «Ми пам’ятаємо тебе, Тарасе», присвячену 209-й річниці з Дня народження великого українського поета, художника і мислителя Тараса Григоровича Шевченка.

12:21 10.03.2023

З нагоди відзначення Дня народження поета - Тараса Шевченка у бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля розгорнуто книжкову виставку "Тарасовими шляхами"

9 березня виповнюється 209 - річниця від дня народження українського Кобзаря, поета, художника, прозаїка, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка.

12:20 10.03.2023

До Дня народження Т.Г.Шевченка бібліотека Агрономічного центру культури та дозвілля організувала поетичні читання "Тарас Григорович Шевченко - геній української поезії"

Щорічно березневі дні проходять під Шевченківським іменем. Багато є в світі прекрасних поетів, кожен народ має своїх співців. Але тільки Тарас Шевченко здобув всенародне визнання. З давніх-давен в українських оселях під заквітчаними рушниками можна було побачити портрет великого Тараса, а на столі його "Кобзар". У свідомості українців Тарас Шевченко - це синонім нашої незалежності та волі, чиє слово дало потужний поштовх до відродження цілої нації.

12:18 10.03.2023

У бібліотеці Медвеже Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля створено тематичні виставки та інформаційний перегляд творчості Шевченка

9 березня - це день народження великого письменника України Т. Г. Шевченко який залишив по собі чимало настанов, у яких закликав боротися та нездаватися. Т. Г. Шевченко - це символ волелюбності та нескоменності української нації, ревний захисник української мови. Сьогодні, коли наш народ героїчно виборює свободу та незалежність слова Шевченка актуальні, як ніколи "Борітись-поборите, Вам Бог ПОМАГАЄ! За вас правда, за вас слава і воля свята". У бібліотеці Медвеже Вушківської філії  Агрономічного центру культури та дозвілля створено для читачів різної вікової категорії тематичні виставки та інформаційний перегляд творчості Шевченка. Ознайомилися з письменниками Вінниччини, які присвятили свої поетичні твори великому Кобзарю.

12:11 10.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень