A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Виставка - історичний екскурс " Набат пам'яті " в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів. Пам'ять про інтернаціональне повстання в'язнів найбільшого концентраційного табору- Бухенвальд.150 концентраційних таборів, влаштованих в Україні, перетворилися на страхітливі "фабрики смерті". В Україні було вбито й замучено 3.9 млн. цивільного населення, понад 1.3 млн. військовополонених.

10:24 14.04.2023

Заклади загальної середньої освіти нашої громади отримали хромбуки

98 навчальних закладів Вінницького району отримали хромбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю». 13 квітня начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом з начальником Вінницької районної військової адміністрації Віталієм Урдзіком зустрілися з освітянами Вінницького району. На зустрічі від громади були присутні заступник сільського голови Тетяна Закревська, начальник відділу освіти МСКТ Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін та директори всіх закладів загальної середньої освіти.  У рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки України, Вінниччина отримала 2428 хромбуків, з них наші заклади отримали відповідно: Агрономічненський ліцей - 1, Бохоницький ліцей, Медвежевушківський ліцей та Ільківська гіманзія по 3 хромбуки, разом матеріально-технічна база компютерної техніки громади поповнилася на 10 одиниць.  Ця техніка дозволить покращити доступність освітніх послуг дітям та полегшить роботу нашим вчителям. Зараз у зв’язку з воєнним станом необхідно впроваджувати гнучкі підходи до галузі освіти: заклади освіти мають бути забезпечені необхідною технікою, адже стало можливим і досить зручним навчання в одному класі і онлайн, і офлайн.

14:22 13.04.2023

В Ільківській гімназії відбулося відкриття тижня художньо-естетичного циклу "УКРАЇНА: ВЕСНА, ПЕРЕМОГА, МРІЯ"

Кожна дитина неповторна й унікальна. Якщо створити умови для її розвитку, в дитині неодмінно відкриються здібності, закладені в ній природою.В.Сухомлинський

14:36 11.04.2023

У рамках медійної кампанії #Міста – Герої України учителі Ільківської гімназії провели години спілкування

У рамках медійної кампанії #Міста – Герої України учителі Ільківської гімназії провели години спілкування, під час яких здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з історією міст, які удостоєні звання Героя, та подіями їх оборони в 2022 році.

14:34 11.04.2023

Майстер-клас з розпису писанок у бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля

10 квітня 2023 року знову гамірно у бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля. На порозі Великдень. Ми продовжуємо знайомити Вас з творчістю наших гуртківців. На майстер-клас з розпису писанок, який проводить досвічена народна майстриня Ірина Ільченко сьогодні завітала молодша група гуртка "Умілі ручки" (керівник - Вікторія Зонюк). За допомогою писачка і воску народжувалося диво. У руках кожного учасника до кінця майстер-класу з'явилася великодня писанка. У неї кожним "майстром" вкладено настрій, позитивні думки-побажання.

10:12 11.04.2023

В Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля до Дня здоров'я проведено квест "Здоровим бути модно"

Щорічно 7 квітня, в усьому світі відзначається важлива подія - День здоров'я. Суть цього свята полягає в тому, щоб нагадати людям про те, як важливо зберігати бадьорість духу і хороше самопочуття. В Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля до Дня здоров'я проведено квест "Здоровим бути модно". Учасники відгадували загадки, брали участь в цікавих конкурсах. І, по закінченні, отримали солодкі подарунки.

10:10 11.04.2023

Відзначення Всесвітнього дня здоров'я в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я. Дата була обрана не випадково - 7 квітня 1948 року почала свою діяльність Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ),яка проводить безліч досліджень і займається питаннями поліпшення якості життя населення планети.

09:47 08.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень