A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Учні Бохоницького ліцею порадували смачними смаколиками військових

Під час канікул учні Бохоницького ліцею нашої громади зібралися, щоб приготувати смаколики для наших захисників. З самого ранку в шкільній їдальні педагоги з учнями випікали пироги та піци. Також малювали патріотичні малюнки та листівки.

09:36 07.04.2023

Підсумки засідання атестаційної комісії ІІ рівня у 2022/2023 н.р.

Відповідно до  Закону України «Про освіту», Закону України «Про дошкільну освіту»,  Закону України «Про повну загальну середню освіту», Типового положення про атестацію педагогічних працівників 04 квітня 2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

14:08 05.04.2023

Профілактична зустріч учнів Агрономічненського ліцею з ювенальним офіцером поліції

Сьогодні, 5 квітня 2023 року на запрошення адміністрації Агрономічненського ліцею, відбулася профілактична зустріч учнів 5-8 класів з ювенальним офіцером поліції Веронікою Руренко та працівниками Служби у справах дітей Агрономічної сільської ради. Теми для спілкування були актуальними: протидія булінгу та правила толерантного ставлення до оточуючих, підтримання належної поведінки і використання нецензурної лексики, шкідливі звички. Під час профілактичної бесіди, учням були роздані інформаційні буклети "Стоп булінг".

09:37 05.04.2023

УСІ МІСТА - МІСТА ГЕРОЇВ

Повномасштабне збройне вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року стало логічним продовженням загарбницької війни проти України, яку москва розпочала дев’ять років тому з окупації Криму.

08:57 04.04.2023

Підсумки атестації педагогічних працівників 2022-2023 н. р. у Бохоницькому ліцеї 

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників 31 березня 2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії Бохоницького  ліцею на чолі з директором закладу Галиною Пащенко. Під час засідання було розглянуто результати діяльності  педагогічних працівників самого закладу та Бохоницького ЗДО «Дзвіночок» за міжатестаційний період педагогічних працівників закладу.

14:17 03.04.2023

Розпочалися ремонтні роботи в Агрономічному центрі культури та дозвілля

В цьому році в закладах культури громади розпочався період підготовки до весняно-літнього періоду та здійснення заходів з благоустрою. Особлива увага приділяється ремонтам, які здійснюватимуться за кошти місцевого бюджету. Адже умови роботи працівників та гуртківців в наших закладах культури мають бути гідними.

14:16 03.04.2023

УВАГА! Можливе «вимушене дистанційне навчання» в окремих школах громади

У зв’язку із завершеннями договорів на постачання природнього газу за пільговою ціною Бохоницькому та Медвежевушківському ліцеях 31 березня 2023 року, з 1 квітня призупиняється газопостачання та опалення приміщень цих шкіл. З метою збереження життя і здоров’я працівників та учнів, прийнято рішення про можливість переведення освітнього процесу в цих закладах з 10 по 14 квітня у дистанційний режим, виходячи також з повідомлень гідрометеоцентру про погіршення погодніх умов з 3 квітня цього року. Однак, у разі покращення погодніх умов та з можливістю забезпечити в приміщеннях шкіл оптимального температурного режиму, роботу закладів буде відновлено достроково у звичному режимі. Принагідно нагадуємо, що з 3 по 7 квітня 2023 року у цих закладах будуть проведені планові весняні канікули.

09:15 30.03.2023

УВАГА! «Вимушені канікули» в садочках громади

У зв’язку із завершеннями договорів на постачання природнього газу за пільговою ціною комунальним закладам дошкільної освіти громади 31 березня 2023 року, з 1 квітня призупиняється газопостачання та опалення приміщень садочків. З метою збереження життя і здоров’я працівників та вихованців, прийнято рішення про призупинення прийому дітей в заклади дошкільної освіти з 3 по 16 квітня 2023 року, виходячи також з повідомлень гідрометеоцентру про погіршення погодніх умов з 3 квітня цього року. Однак, у разі покращення погодніх умов та з можливістю забезпечити в приміщеннях садочків оптимальний температурний режим, роботу закладів дошкільної освіти буде достроково відновлено.

09:14 30.03.2023

Підсумки атестації педагогічних працівників 2022-2023 н. р. у Агрономічненському ліцеї

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників 27 березня 2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії Агрономічненського ліцею на чолі з директором закладу Наталією Ануфрієвою. Під час засідання було розглянуто результати діяльності за міжатестаційний період педагогічних працівників Агрономічненського ліцею, Агрономічного ЗДО «Сонечко» та Ільківської гімназії. Визначався рівень професійної компетентності працівників, що атестуються в цьому навчальному році, їх професійна майстерність, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу, питання відповідності займаним посадам. На засіданні були присутні члени атестаційної комісії відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Лілія Гаврилюк, Ірина Стахміч, Лариса Бісікало, та Богдан Кравець.

12:07 29.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень