A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

«Тиждень безпеки дорожнього руху» в закладах освіти громади

Сьогодні, 12 травня,  в рамках співпраці Агрономічної сільської ради з Харківським національним університетом в Агрономічненському, Бохоницькому та Медвежевушківському ліцеях було організовано та проведено зустріч з представниками вузу. Курсанти ознайомили учнів в рамках тижня безпеки дорожнього рух з правилами дорожнього руху та їх дотриманням.

19:00 12.05.2023

Відкриття меморіальної дошки в Бохоницькому ліцеї

Сьогодні, 8 травня, в День пам'яті та примирення, коли вшановують пам'ять українських героїв Другої світової війни та героїв, які зараз боронять  Україну від російських агресорів  відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок випускників Бохоницького ліцею Анатолія Капранова та Віктора  Маланченка, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.

19:32 08.05.2023

День пам'яті та примирення в Ільківській гімназії

8 травня разом з усім цивілізованим світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення. Вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою до справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на нашу землю.

16:18 08.05.2023

День пам'яті та примирення в Агрономічненському ліцеї

Класними керівниками 5-11 класів Агрономічненського ліцею проведено  уроки мужності  «Мак  як символ пам'яті в Україні», «Кривава ціна миру в Європі  45-го та сьогодні», «Мужність і відвага захисників», «Історія героїв у війні. Ми боролися за цю землю», «Збережемо пам'ять про подвиг», «Нам заповідали мужність».  Класний керівник Чорнобільська Л.І. провела для учнів 9-Б класу кінолекторій  «Героїчний подвиг українського народу у Другій світовій війні 1939 – 1945 р.р.». Учитель історії Голубаха Ю.В. та учні 7-9 класів створили лепбуки «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», «Ціна перемоги 1939-1945рр.».

14:11 08.05.2023

День пам'яті та примирення в Агрономічній громаді

8 травня 1945 року, після написання Нацистською Німеччиною акту про капітуляцію, о 23:01 почалася перша хвилина МИРУ. Хвилина теплих сліз, хвилина спогадів, думок про пережите, думок про майбутнє, мрій та сподівань, що цього не станеться ніколи знову, АЛЕ ІСТОРІЯ ПОВТОРЮЄТЬСЯ ,і ми пройдемо по цьому колу, з Україною в серці, нездоланні і сильні. Буде НАША ПЕРЕМОГА і буде НАША перша хвилина МИРУ Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Як відомо, українці воювали проти нацизму у 7 арміях світу: Червоній армії, Українській Повстанській Армії, Війську польському, Французьких, Британських, Канадських збройних силах та армії США. Друга світова війна відкрила руйнівну силу обох тоталітарних режимів - нацистського та комуністичного. Цей день символізує не тріумф переможців над переможеними, а має бути нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Сьогодні 8 травня 2023 року в усіх населених пунтках громади відбулися урочистості з нагоди Дня памяті та примирення.

11:33 08.05.2023

Школярі нашої громади здобули третє місце в районних змаганнях з легкої атлетики

У вівторок, 2 травня в м. Вінниці, на стадіоні у Центральному міському парку ім. М. Леонтовича відбулися районні змаганнях з легкої атлетики за програмою Гімназіади серед учнів закладів середньої освіти Вінницької області у 2022/2023 навчальному році. У змаганнях взяли участь команди учнівської молоді 13 територіальних громад Вінницького району. ⠀ ⠀⠀На офіційному відкритті змагань були присутні: Віталій Урдзік голова Вінницької районної державної адміністрації та його заступники, президент Федерації з легкої атлетики Вінницької області – Бех Олена Володимирівна, заступник начальника Управління спорту та рухової активності – начальник відділу олімпійських видів спорту Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА Наталя Токар, суддівська колегія. ⠀ Збірну команду Агрономічної ТГ представляли учасники та учасниці із Агрономічненського, Медвежевушківського ліцеїв та Ільківської гімназії разом із своїми тренерами-вчителями фізичної культури Кравець Б.І., Блідченко І.Л., Зхарчук Л.П. та представником від громади – заступником директора Агрономічного центру культури та туризму М.П. Добровольским. ⠀ ⠀⠀З роками вже неможливо встановити, хто і коли назвав легку атлетику королевою спорту. Але цікаво, що за багато десятиліть ніхто не засумнівався в законності цього гучного титулу. Легка атлетика дійсно править спортивним світом, її люблять і шанують в самих віддалених куточках планети. В основу більшості сучасних видів легкої атлетики обов’язково входили: біг на різні дистанції, стрибки у довжину, висоту і навіть з жердиною. В результаті змагань команда Агрономічної ТГ здобула заслужене ІІІ місце.

16:29 03.05.2023

Тиждень цивільного захисту Медвежевушківському ліцеї

В період з 24 по 28 квітня у школі проходив тиждень цивільного захисту. У рамках цього тижня було проведено різні заходи. Класні керівники провели години спілкування на теми «Небезпечні знахідки», «Природні загрози», «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях».

14:13 01.05.2023

Команда «Гермес» брала участь відкритому Чемпіонаті області з пішохідного туризму

29-30 квітня в Сабарівському лісі проходив відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму. На змагання приїхали 55 команд з Вінничини та різних куточків України! Природа ж подарувала чудову сонячну погоду впродовж змагань. Команда «Гермес» інтенсивно готувалась до чемпіонату, хоча дощ часто заважав вийти на вулицю та повноцінно попрацювати на природі.. Але не завадив чудово виступити та на усіх дистанціях, в яких діти брали участь, зайняти призові місця! Наші молодші туристи посіли ІІ та ІІІ місце на смузі перешкод в першому класі складності серед 15-и команд! А старші Гермесівці змагались на двох дистанціях: «Смуга перешкод» та «Крос-похід». І на обох мають І та ІІ місця! Пишаємось нашими молодими спортсменами!  Завдяки спонсорам змагань туристи отримали гарні подарунки та, вмотивовані на подальші перемоги, поїхали додому відпочивати після насичених вихідних! А завдяки воїнам, які захищають нашу країну, змагання пройшли спокійно та без тривог.

14:00 01.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень