A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Вітаємо ФК "Патріот" з перемогою!

18 червня відбувся останній тур матчів Прем’єр-Ліги Чемпіонату Вінницького району. Команда «Патріот» здобула впевнену перемогу з рахунком 4:2 з командою «Лука». Таким чином, команда Агрономічного забезпечила собі перше місце в Прем’єр-Лізі.

15:46 20.06.2023

Звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

З метою утвердження відкритої та демократичної державно-громадської системи управління закладом дошкільної освіти, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності 16 червня 2023 року пройшов звіт керівника Бохоницьким  закладом дошкільної освіти Мельник Ірини Григорівни.

15:40 19.06.2023

Випускний вечір в Медвежевушківському ліцеї

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідним ліцеєм, такими затишними, рідними класами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.  16 червня Медвежевушківський ліцей  проводжав у доросле життя своїх учнів.  Офіційну частину вечора відкрив урочистою промовою директор ліцею Леонід Розпутня: «Шановні випускники! Вирушаючи в далеку і незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів. Напутні слова, які дадуть Вам віру в завтрашній день, надію у власні сили, цілеспрямованість і сміливість в досягненні високих ідеалів і бажаних цілей Вашого щасливого, майбутнього життя. В добрий шлях! Щасливої та світлої дороги, дорогі наші випускники!». У цьому році  свій перший документ про здобуття повної середньої освіти отримали 8 випускників. Газдюк Крістіна нагороджена срібною медаллю «За досягнення у навчанні»  З цією важливою подією випускників прийшли привітати: голова Агрономічної сільської ради Сітарський Сергій Миколайович, заступник голови агрономічної сільської ради Закревська Тетяна Петрівна, начальник відділу освіти молоді спорту культури і туризму Грустілін Олександр Олегович. Вони побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручили  їм   цінні подарунки.

15:36 19.06.2023

Звіт директора Бохоницького ліцею

Стало уже аксіомою, обов’язковим та багаторічним правилом звітування директора ліцею  перед громадськістю задля забезпечення прозорості та відкритості діяльності закладу, спільного вирішення проблем та завдань.

14:25 16.06.2023

Товариські зустрічі з волейболу в Агрономічненському ліцеї

14 червня за підтримки сільського голови Сергія Сітарського, в рамках проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Рух — це здорово!», відбулися товариські зустрічі з волейболу в громаді.

17:18 14.06.2023

Збірна команда нашої громади здобула ІІ місце в обласних спортивних іграх «Найкраща спортивна громада Вінниччини 2023 року»

10 червня цього року стартували обласні спортивні ігри «Найкраща спортивна громада Вінниччини 2023 року» серед команд сільських та селищних територіальних громад під гаслом «З Україною в серці, з вірою у ЗСУ!».

15:05 12.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень