A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Зональні змагання з футболу

Агрономічна громада сьогодні, 10 жовтня 2023 року, зустрічала гостей - учасників зональних змагань з футболу, що проходять у рамках ІV Гімназіади. У змаганнях брали участь команди Агрономічної ТГ, Вороновицької ТГ і Немирівської ТГ. Переможцем у змаганнях стала команда Агрономічної ТГ, яка не тільки виборола І місце. а і отримала путівку на участь у районних змаганнях. ІІ місце посіла команда Вороновицької ТГ, ІІІ місце - команда Немирівської ТГ. Дякуємо командам за участь!

10:06 10.10.2023

Спартакіада продовжується!!!

09жовтня 2023 року на базі ліцею с.Агрономічне відбулися змагання з тенісу настільного. У змаганнях взяли участь команди та гравці  закладів загальної середньої освіти нашої громади. Гімназіада серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Агрономічної сільської ради  з настільного тенісу розпочалася з гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам'яті загиблих в наслідок збройної агресії рф проти України. Спортсменів привітала начальник відділу освіти, молоді, культури і спорту Ліна Бровченко.У підсумку напруженої боротьби за тенісними столами серед команд закладів загальної середньої освіти Агрономічної громади місця розподілилися наступним чином: 1 місце - Медвежевушківський ліцей ;2 місце - Ільківська гімназія ;3 місце - Бохоницький ліцей;

09:25 09.10.2023

Вікриття ІV Спартакіади

Сьогодні, на стадіоні с.Бохоники відбулося відкриття IV Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Агрономічної ТГ. Розпочалась Спартакіада змаганнями з футболу. У змаганнях взяли участь команди Бохоницького, Агрономічного та Медвежевушківського ліцеїв. Перед початком змагань з вітальним словом до учасників звернулися сільський голова Агрономічного Сергій Сітарський, начальник відділу освіти МСКТ Ліна Бровченко, директор Бохоницького ліцею Олена Бортновська. Юним учасникам побажали перемоги, чесної боротьби та подальшої вдалої участі у районних змаганнях. І місце виборола команда Агрономічного ліцею, ІІ місце - команда Бохоницького ліцею, ІІІ місце - команда Медвежевушківського ліцею. Гравці отримали грамоти і нагороди, які вручив заступник директора Агрономічного центру культури та дозвілля Агрономічної сільської ради Микола Добровольський.

16:18 04.10.2023

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі. Щороку  наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

09:49 28.09.2023

Заклади загальної середньої освіти громади отримали бокси із шкільним приладдям

Заклади загальної середньої освіти громади отримали допомогу від фонду ЮНІСЕФ – 6 комплектів «Школа в коробці». 21 вересня набори директорам шкіл вручив заступник голови Вінницької районної військової адміністрації-Володимир Коваль. Бокси із наборами шкільного приладдя, до яких входять: таблиці, абетки, надувні глобуси, персональні дошки для малювання, крейда, олівці, ручки, лінійки, фарба для дошки та роздаткові матеріали. Бокси «Школа в коробці» зібрані таким чином, що чудово підходять як для індивідуального навчання учнів, так і для використання вчителями як роздатковий матеріал на уроках.  Школа в коробці» містить довідник для вчителя із вправами та завданнями. Пакети з приладдям можна використовувати на уроках і в укритті – це дуже зручно й урізноманітнює і освітній процес, і дозвілля дітей.

14:45 25.09.2023

Засідання працівників психологічної служби закладів освіти Агрономічної сільської ради

        21 вересня відбулося засідання працівників психологічної служби закладів освіти Агрономічної сільської ради.       Обговорили питання участі працівників психологічної служби у реалізації завдань "Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі", надання в закладах освіти психологічної та соціально-педагогічної допомоги, проведення заходів з питань психічного здоров'я та психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу.

08:39 21.09.2023

Благодійний пробіг «Заради Перемоги»

Сьогодні, 09 вересня, відбувся черговий благодійний велопробіг «Заради Перемоги», ініційований Агрономічною сільською радою,  на підтримку Збройних Сил України. Його учасниками стали маленькі та дорослі жителі громади. Цього разу фінішували в Бохониках, на березі Південного Бугу. Девіз сьогоднішнього дійства-  Їдемо. Допоможемо. Переможемо.

11:43 09.09.2023

Готуємося до велопробігу!!!

Сьогодні спільними зусиллями працівників закладів освіти та ЖКГ Агрономічної сільської ради була проведена підготовка територіі до зустрічі гостей і учасників благодійного велопробігу "Заради перемоги!" 

12:26 07.09.2023

День знань в громаді

1 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника!

11:13 01.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень