A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Кубок сільського голови

28 січня 2024 року в спортивній залі Агрономічненського ліцею відбулися змагання з волейболу серед жіночих команд нашої громади.У  турнірі взяли участь 4 команди: "Алмаз", "Заюшки"- Агрономічне, 2 команди з Бохоників. За результатами змагань команди посіли такі місця:І - "Алмаз", ІІ - "Заюшки", ІІІ - збірна Бохоників. Гравці отримали нагороди від сільської ради та спонсорів - компанії"Промавтоматика", які подарували гравцям павербанки та компанії "Королівський смак". Учасники та організатори дякують спонсорам за підтримку спорту в громаді !!!

10:57 28.01.2024

Зіркова мрія - 2024

26 січня 2024 року відбувся відбірковий етап конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024», який проводиться з метою національно-патріотичного виховання, формування високих морально-етичних якостей та почуття власної гідності громадянина європейської держави, духовного збагачення особистості, популяризації кращих зразків вітчизняного і світового мистецтв, сприяння підвищенню рівня виконавської майстерності, творчого розвитку художніх колективів закладів загальної середньої освіти. Основні завдання конкурсу – популяризація кращих зразків вітчизняного і світового мистецтва; – пошук та підтримка талановитої молоді, окремих виконавців і самодіяльних художніх колективів. У конкурсі взяли участь 18 учасників закладів освіти нашої громади. Виконавці  показали високу майстерність виконання номерів. До оцінювання виступів до складу журі було запрошено  викладача класу хорового та сольного співу ДШМ "Вишенька" Виговську Вероніку Михайлівну. Для участі у фінальному етапі Конкурсу у категорії «Художнє читання» було обрано Бортновську Славу Олександрівну, ученицю Бохоницького ліцею Агрономічної сільської ради (середня вікова група) та Педоренко Валерію Миколаївну ученицю Бохоницького ліцею Агрономічної сільської ради (старша вікова група).У категорії «Вокал» - Слободянюк Софію Олександрівну, ученицю Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради (молодша вікова група) та Гульчак Яну Олександрівну, ученицю Медвежевушківського ліцею Агрономічної сільської ради (середня вікова група). Дякуємо і бажаємо успіхів усім учасникам!!!

11:31 26.01.2024

Зональні змагання з баскетболу 3х3

Сьогодні, 25 січня, у спортивній залі Агрономічненського ліцею відбулися  зональні змагання команд Вінницького району з баскетболу 3х3. Змагання були проведені в рамках обласної Гімназіади серед закладів середньої освіти. За перемогу змагалися команди юнаків та дівчат Агрономічної та Вороновицької територіальних громад. Перемогу і путівку на фінальні змагання  Вінникького району здобули команди Агрономічної громади. Вітаємо переможців!!!

14:34 25.01.2024

Кубок сільського голови

21 січня відбулися змагання на Кубок сільського голови з волейболу (чоловіки) в приміщенні спортивного залу Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради. У змаганнях брали участь 5 команд громади.  У напруженій боротьбі   перемогу здобула команда "Дачники" с. Агрономічне (Окружний масив), друге місце виборола команда с.Бохоники,  третє місце здобула команда Бохоницького ліцею, четверте місце - команда "Ретро" с. Агрономічне, п'яте - команда здобувачів освіти Агрономічненського ліцею. Призи учасники отримали від  організатора змагань-Агрономічної сільської ради. До нагородження долучилась компанія "Короліський смак". Дякуємо всім! На наступні змагання 28.01.2024) запрошуємо жіночі  команди громади.

08:48 21.01.2024

Свято Олімпійського прапора в Агрономічненському ліцеї

     Учитель фізичної культури Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради Юрій АНДРОНАТІЙ долучив учнів ліцею до церемонії «Свято Олімпійського прапора».      Наставник розповів ліцеїстам, що Олімпійський прапор - полотнище із зображенням олімпійської емблеми на білому тлі. Білий колір символізує мир під час Ігор.  Також розповів цікаву історичну інформацію про Олімпійський прапор, який підіймається на відкритті Олімпійських ігор, опускається під час церемонії закриття. На церемонії закриття мер міста-господаря минулих Ігор передає прапор мерові міста-господаря наступних Ігор. Упродовж чотирьох років прапор залишається у будівлі мерії міста, яке готується до чергових Ігор.     Учні ліцею підтримали олімпійський рух в Україні!

14:49 18.01.2024

Свято Олімпійського прапора

Дошкільні заклади Агрономічної сільської ради провели церемонію " Свято Олімпійського прапора" ⛷️⛹️🤼‍♂️ Вихованці Агрономічного ЗДО "Сонечко" підтримали олімпійський рух в Україні.

11:30 17.01.2024

Клубні змагання "Новорічні старти"

Під час різдвяних канікул ТК"Гермес" провів клубні змагання "Новорічні старти". Участь взяли понад 20 гуртківців з Агрономічненського та Бохоницького ліцеїв у чотирьох категоріях. Учасники мали долати дистанцію за вибором протягом 12 хвилин, обираючи найвдалішу для себе тактику проходження етапів з метою відмітити якомога більше контрольних пунктів. Хто найбільше - той і виграв! Діти показали свою вправність та вміння думати, що є невідʼємною частиною спортивного туризму.  Усі учасники отримали солодкі призи, а призери - грамоти та футболки! Випускники Гермесу допомагали з суддівством та організацією дистанції, за що їм велика подяка! Тренери Зулін Я. М. Зуліна Д.В.

14:11 16.01.2024

ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ СЛАВИ ВОЇНАМ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ!

Сьогодні, 15 січня, в селі Агрономічне відбулося відкриття Алеї Слави воїнам, які загинули, захищаючи Україну. Так у громаді вшанували подвиг земляків-воїнів, які віддали життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року.

19:10 15.01.2024

Участь у змаганнях

17 грудня 2023 року відбувся турнір з шахів у місті Гнівань. Четверо учнів Ільківської гімназії їздили змагатись та вибороли такі місця: Серед безрозрядників - Греськова А-М 1 місце (серед дівчаток); Паламарчук В 2 місце (серед хлопчиків).

16:28 17.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень