A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля оформлена виставка ,,Гіркої пам'яті ковток"

Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані. До уваги відвідувачів бібліотеки Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля оформлена виставка ,,Гіркої пам'яті ковток", де представлена література про війну в Афганістані, фотографії учасників бойових дій-наших земляків,  статті з місцевих газет, художні твори в яких відображено мужність і героїзм наших бійців. Також відбулася зустріч з воїном-афганцем Костянтином Стеблюком . Минають дні, ідуть роки. Життя листки перегортає. А біль Афгану - навіки, В душі чомусь не замовкає...

09:45 16.02.2023

Заходи в бібліотеці Медвеже-Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Для бібліотекарів лютий місяць насичений різними літературними та знаменними подіями. В бібліотеці Медвеже-Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля було проведено: 1 лютого День читання в голос та виставка малюнків "Цей твір я прочитала і ось що намалювала," виставка однієї книги письменників Дяченків "Лабораторія фантастики", до ювілею Ж. Верна "Всесвітній мандрівник, винахідник". До 210 річниці від дня народження Гулака-Артимовського виставка однієї книги "Творче життя Гулака - Артемовського". Ще відбувся День дарування книги, бібліотека отримала від читачів три книги для різних категорій читачів. А до такого свята, як День св. Валентина  готували різні "Валентинки", патріотичні передали разом з продуктами харчування нашим ЗСУ на " 0" позицію. Сьогодні маємо 15 лютого:"День виведення військ з території Афганістану", ознайомилися з папкою матеріалів про наших земляків воїнів-інтернаціоналістів. До завтрашнього Дня єднання  зробили карту України з нашими долоньками, об'єднуючи всіх українців в один вільний, незламний народ.

21:38 15.02.2023

Бібліотека Бохоницької філії Агрономічного центру культури та дозвілля  представила книжково -  ілюстративну виставку " Афганістан: подвиг, біль, пам'ять"

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Офіційна дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року указом  Президента  України. Після  Другої  Світової війни війська СРСР брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Але наймасштабнішою та найтрагічнішою стала війна в Афганістані. (1979-1989). Через афганське  пекло пройшли десятки тисяч солдат. З них 150 тисяч - українці. Понад чотири тисячі українців загинуло, 8 тисяч мають поранення,  більше 6 тисяч - інваліди. Афганська кампанія залишила невиліковну  рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками,  хто втратив друзів,  синів чи батьків. Вшановуючи пам'ять учасників бойових дій на території інших держав бібліотека Бохоницької філії Агрономічного центру культури та дозвілля  представила книжково -  ілюстративну виставку " Афганістан: подвиг, біль, пам'ять",  де юні користувачі бібліотеки могли ознайомитись з подіями  тієї страшної  10-літньої війни, та з книгами,  які подарував бібліотеці ветеран Афганської війни, керівник громадської організації ветеранів Агрономічної  територіальної громади  Олександр Васильович Ковальчук.

13:46 15.02.2023

Бібліотека Бохоницької  філії  Агрономічного  центру культури і дозвілля  презентувала виставку інсталяцію  "Неймовірні історії кохання"

Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється в цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів. 14 лютого у багатьох країнах світу вважають днем закоханих. В  Україні воно  теж стало одним із улюблених свят. День святого Валентина полюбився не тільки молоді, але дітлахам і  поважними дорослим. Для тих, хто не уявляє свого життя без кохання, бібліотека Бохоницької  філії  Агрономічного  центру культури і дозвілля  презентувала виставку інсталяцію  "Неймовірні історії кохання",  на якій представлено безсмертні шедеври українських і зарубіжних письменників та поетів  присвячених темі кохання. Тож вітаємо всіх з днем святого Валентина і запрошуємо поринути в атмосферу кохання.

09:03 15.02.2023

Бібліобар під назвою " Серцю властиво любити" в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

День Святого Валентина - це чарівне та світле свято всіх закоханих. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Існує декілька версій заснування цієї пам'ятної дати , однак майже всі вони оповідають нам про кохання та перешкоди,  з якими доведеться стикатися на своєму шляху до нього.  14 лютого - це не тільки свято закоханих. Це ще й Міжнародний день дарування книг, який як і день закоханих,  не можливий без любові. Адже книга - один із найцінніших винаходів людства,  вона сіє правду, добро та любов. Безмежна та щира вдячність Всім за подаровані книги, за приємні емоції, за добру справу. Це свято відбулося у форматі бібліобар під назвою " Серцю властиво любити" в бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля.

09:01 15.02.2023

Проведено «Єдиний урок з безпеки» в закладах Агрономічної ТГ

Працівниками відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області  проведено «Єдиний урок з безпеки» в наступних закладах Агрономічної ТГ:

16:21 14.02.2023

Ільківська гімназія взяла участь у конкурсі «Будь активним заради миру»

Ільківська гімназія взяла участь у конкурсі «Будь активним заради миру», який проводився з 1 вересня до 30 жовтня 2022 року для підвищення фізичної активності дітей під час навчального року, зниження у них тривожності і зміцнення здоров’я. 

11:38 13.02.2023

День безпечного Інтернету відзначили в Медвежевушківському ліцеї

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Це буде вже двадцятий День безпечного Інтернету. Цьогорічним гаслом дати є «Разом для найкращого Інтернету». Головною метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

10:29 09.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень