A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ СЛАВИ ВОЇНАМ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ!

Дата: 15.01.2024 19:10
Кількість переглядів: 33

Сьогодні, 15 січня, в селі Агрономічне відбулося відкриття Алеї Слави воїнам, які загинули, захищаючи Україну. Так у громаді вшанували подвиг земляків-воїнів, які віддали життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року.

В урочистостях з нагоди відкриття взяли участь родини загиблих захисників, їхні друзі, побратими, мешканці громади.

Захід важкий, надзвичайно емоційний та душевний. Всі присутні не могли стримати сліз, адже рана від втрати свіжа і дуже болюча… Кожен усвідомлює ціну незалежності, яку знову і знову доводиться відстоювати.

Зі словами підтримки та подяки до рідних звернулися сільський голова Сергій Сітарський, начальник Вінницької районної військової адміністраціії Віталії Урдзік та представник Вінницького РТЦК та СП майор Дмитро Бензелюк.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України, заради миру на нашій землі.

Під час відкриття священник Віталій окропив меморіали освяченою водою.

Двадцять одна світлина Героїв-Захисників Агрономічної громади, з числа мешканців громади, які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року і до сьогодні, увіковічнені тут.

Це місце стане місцем спогадів, смутку та гордості за подвиг наших земляків. Кожен, хто буде проходити повз - буде згадувати тих, хто ціною свого життя захистив Незалежність нашої Держави. Тих, хто виборює для нас мир та спокій. Тих, хто зробив усе можливе й неможливе, щоб наблизити нашу Перемогу! Пам’ятати про них і бути гідними них – обов’язок кожного з нас.

Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень