A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

НА МАЛАНКУ ЩЕДРУВАЛИ, МИРУ, ЩАСТЯ ВІНШУВАЛИ!

"Панував завжди щоб в Україні мир, Землю нашу рідну Бог благословив!" З такими побажаннями на Щедрий вечір вже традиційно цього дня, 13 січня, працівники Центру культури вітають працівників сільської ради та відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради, а  у 2023 – му головні слова про Перемогу! У день народного свята працівники культури Агрономічного Будинку культури дарували неймовірний настрій. Аби викликати незабутні емоції, нагадати про українські традиції  та звичаї, святковий вертеп з різдвяними піснями щедрували на мир, на Перемогу рідній Україні, на добро й щастя!

18:37 13.01.2023

У відділі освіти зустрічали маленьких щедрівників

«Щедрий вечір, Добрий вечір, Добрим людям на здоров’я!» Щедрівками, колядками, веселим гопаком та дитячим сміхом було заповнене сьогодні, 13 січня, приміщення відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради. Маленьких гостей в казкових українських костюмах зустрічали заступник сільського голови Тетяна Закревська та колективи відділів освіти, молоді, спорту, культури та туризму і житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою сільської ради. Кожен з учнів розповів веселу щедрівку, побажав щастя й достатку, а запальний український танок у виконанні кози, не лишили нікого байдужим. Дитячу самодіяльність, артистизм та досконале знання українських щедрівок вихованців Агрономічного ЗДО (ясла-садок) «Сонечко», оцінили а високому рівні. Олександр Грустілін, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, Агрономічної сільської ради подякував маленьким гостям та їх вихователям за чудовий настрій, який діти створили своїми прекрасними щедрівками. Як і годиться, за українськими традиціями, від господарів оселі маленькі щедрівники отримали подарунки.

11:58 13.01.2023

Новорічний ранок в Горбанівському ЗДО "Перлина"

Новорічні свята- для кожного з нас є  найяскравішими, найтеплішими  спогадами  дитинства. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Вони заздалегідь готуються до них, репетируючи танці і пісні, вивчаючи святкові вірші, і з нетерпінням передчувають зустріч з казковими героями.  Так, в останній робочий день цього року (30 грудня) відбувся новорічний ранок в Горбанівському ЗДО «Перлина». На свято до малечі із привітаннями і подарунками завітав сільський голова Сергій Сітарський та депутат обласної ради Тетяна Каменщук.  Крім того, педагогічний колектив садочку потурбувався про те, щоб новорічні свята для малечі були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням, а для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, здійснено естетичне оформлення всіх групових кімнат, приміщень закладу новорічними атрибутами, вихователі разом з дітьми виготовили новорічні гірлянди, які чудово доповнювали інтер’єр закладу та створювали святкову атмосферу, прикрасили витинанками  вікна.

15:19 03.01.2023

Новорічні дива в Медвежевушківському ліцеї Агрономічної сільської ради

Закінчується календарний рік... Кожна дитина й доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами в більшості людей асоціюється Новорічне свято. Кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Напередодні Нового року у Медвежевушківському ліцеї було створено казкову атмосферу – прикрашено новорічну ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками. Діти початкової школи співали колядки, водили хороводи навколо ялинки, танцювали флешмоб, розповідали віршики, розігрували сценки, грали разом з героями у веселі ігри. Вони із великим запалом та задоволенням брали участь у веселих конкурсах. Для учнів середньої та старшої школи було проведено конкурсно-розважальну програму «Хто зверху». Усі присутні були в новорічних костюмах та масках, розігрувалися лотерейні квиточки, а щасливчики мали можливість отримати цікаві, смачні та оригінальні призи. Свято подарувало хвилю неповторних емоцій та вражень, гарний настрій від розваг. Кульмінацією свята було новорічне привітання голови Агрономічної сільської ради Сергія Сітарського та вручення солодких подарунків дітям. Нехай у новому році збудеться все задумане, а 2023 стане таким, яким ми хочемо його бачити. Бажаємо один одному перемоги, любові та віри в себе, радості та впевненості в завтрішньому дні. Веселих Різдвяних свят та щасливого Нового року!

12:55 29.12.2022

Майстер-клас з виготовлення «Новорічного чобітка» на базі Агрономічного центру культури та дозвілля

У відчутті чудових свят, пори здійснення казкових фантазій хочеться створити щось особливе власноруч. Цікавий майстер-клас  для дітей з виготовлення «Новорічного чобітка» провели керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва "Умілі ручки" Зонюк Вікторія  разом з працівниками служби у справах дітей з Тетяною Семенюк-Сотник  та Аліною Шевченко.

12:47 29.12.2022

Нарада щодо підготовки статистичних річних звітів про роботу закладів культури області у 2022 році

28 грудня 2022 року, працівники Агрономічного центру культури та дозвілля взяли участь в нараді від Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, щодо підготовки статистичних річних звітів про роботу закладів культури області у 2022році та організації звітної компанії. В зібрані взяли участь працівники культури з територіальних громад та заклади культури обласного підпорядкування, на якому були розглянуті актуальні питання та проблеми галузі.

12:42 29.12.2022

Новорічне свято в Агрономічному ЗДО «Сонечко»

Напередодні новорічного свята в ЗДО «Сонечко» відбулися святкові ранки з традиційними казковими героями, таємничими пригодами, щирими побажаннями. Дітвора з величезним задоволенням брала участь в святкових розвагах, конкурсах, хороводах та флешмобах. На новорічний ранок, що відбувся 22 грудня, завітала заступник сільського голови Тетяна Закревська, яка звернулася до всіх вітальним словом та подякувала за позитивні емоції. Усі вихованці закладу отримали новорічні подарунки від сільського голови Сергія Сітарського.

15:03 27.12.2022

Новорічне свято "Смаколики від Феї" відбулось в Бохоницькому ЗДО "Дзвіночок"

Новий рік –  свято чарівне і казкове. Кожному з нас, не зважаючи на вік, хочеться повірити в диво. Ми по-дитячому щиро загадуємо бажання і віримо,  що в новому році вони обов’язково здійсняться. От і сьогодні в групі "Ромашка" відбулося чарівне новорічне перетворення - свято "Смаколики від Феї", де дітки відчули себе різноманітними солодощами. Це були  ведмежата Барні, Мандаринки, Цукерки, Зефірки, Чупси, Кіндер, чарівна Фея та Жаднюга-Солодкоїжка.  Малюки отримали задоволення від свята. З радістю приймали участь в іграх, танцювали, співали та водили хороводи. І отримали чудові подарунки від сільського голови Агрономічної  громади Сергія Сітарського.

14:17 27.12.2022

Новорічний ранок в Агрономічненському ліцеї

"Святий Миколай іде, подарунки чемним дітям несе!" - під таким гаслом розпочався ранок 19 грудня у Агрономічненському ліцеї. Кожен клас у цей день готував святкове дійство та чекав на подарунки з нагоди свята Миколая Чудотворця. До прийдешнього свята долучився сільський голова Агрономічної громади  Сітарський Сергій Миколайович, який побажав усім дітям миру, здоров'я, добра та найшвидшої перемоги, а також пригостив смаколиками. Педагогічний, батьківський та учнівський колективи щиро вдячні за ініціативу (що стала вже традицією) сільському голові.

14:14 27.12.2022

В Ільківській гімназії відбулося Новорічне свято

Новорічні свята - чарівні. У переддень Нового року, 23 грудня, для учнів 1-9 класів  у Ільківській гімназії відбулося Новорічне свято.  У цей зимовий період  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на перемогу, щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.  Дітлахи веселилися,  танцювали, співали, ставили казку-експромт «Як Кріль і Кролиця приїхали до Зайця й Зайчиці на гостини», змагалися в  конкурсах та  брали участь  у «Лотереї-сюрприз».   На свято завітала депутат Агрономічної сільської ради Шибінська Наталія Володимирівна та привітала учнів  з прийдешніми святами.

14:13 27.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень