A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Патріотична година "Україна - територія гідності та свободи" на базі бібліотеки Агрономічного центру культури та дозвілля

Сьогодні, 21 листопада, українці згадують два Майдани: Помаранчевий у 2004 році та Революцію Гідності у 2013 році. Події, що відбулись з нашим суспільством на зламі 2013/14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців.

18:08 21.11.2022

21 листопада – День Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, вся Україна відзначає знаменну дату – День Гідності та Свободи. Події цього дня, котрі відбувалися із дев’ятирічним інтервалом – Помаранчева революція (2004) та Революція Гідності (2013) – змінили хід нашої історії, засвідчили європейський вибір нашої держави, вплинули на формування національної свідомості українців.

15:29 21.11.2022

змагання з шахів серед закладів загальної середньої освіти в рамках проведення ІІІ Спартакіади

Сьогодні, 16 листопада на базі Агрономічненського ліцею  відбулися змагання з шахів серед закладів загальної середньої освіти в рамках проведення ІІІ Спартакіади. Війна вносить свої корективи, змагання розпочались в укритті під час сигналу «Повітряна тривога».  В ході проведення змагань не стало води, через деякий час зникло і світло. По закінченню тривоги, продовжили змагання в нормальних умовах. Не зважаючи на всі складнощі змагання пройшли на високому рівні. За підсумками 1 місце посіла наймолодша команда Ільківської гімназії. Поряд з капітаном команд Кравцем Іваном – триразовим переможцем наших  спартакіад, виступили 2 спортсмени – учні 3 класу.   2 місце посіла команда Агрономічненського ліцею.  3 місце зайняли представники Медвежевушківського ліцею. Після завершення змагань всіх бажаючих працівники шкільної їдальні пригостили смачним обідом. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

16:29 16.11.2022

У Бохоницькому ліцеї облаштували найпростіше укриття

На сьогодні всі комунальні заклади освіти громади вже обстежено та мають власні найпростіші укриття. Однак у Бохоницькому ліцеї під час прийомки школи в експлуатацію було дозволено використовувати як укриття невелике приміщення, в якому мали можливість сховатися працівники закладу та один клас. Відтак з вересня у ліцеї офлайн навчався лише 1-й клас.

11:50 15.11.2022

В Агрономічній громаді привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру. Музика, хореографія та бібліотечна справи живуть і працюють на Перемогу на своєму фронті. З нагоди свята в Агрономічному Центрі культури та дозвілля відбулись урочисті.

14:33 10.11.2022

Відбулися фінальні районні змагання з футболу серед закладів освіти територіальних громад

Сьогодні, 8 листопада, в Агрономічненському ліцеї відбувся наступний етап обласної Гімназіади з футболу серед команд закладів освіти територіальних громад. В підсумку команда Агрономічної ТГ зайняла ІІ місце серед команд Вінницького району. Вітаємо учасників змагань та бажаємо подальших спортивних успіхів!

16:17 08.11.2022

Відбулося засідання піклувальної ради Горбанівського ЗДО «Перлина»

4 листопада 2022 року відбулося перше засідання піклувальної ради Горбанівського ЗДО «Дзвіночок», на якому були присутні сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін. Перед членами піклувальної ради директор закладу Галина Майборода прозвітувала про роботу за 2021-2022 навчальний рік та окреслила плани на 2022-2023 роки з врахуванням запроваджених умов карантину та воєнного стану.

15:12 04.11.2022

Щорічний звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005р. № 178 «Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 3 листопада 2022 року відбувся звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» Мельник Ірини Григорівни.

10:26 04.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень