A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

В Агрономічній громаді привітали з професійним святом працівників дошкілля, педагогів закладів освіти та працівників позашкілля

Осінь – це багата на святкові події пора. Саме в ці теплі золоті дні професійні свята відзначають люди, які своїм професіоналізмом, терпінням, мудрістю, глибокою самовіддачею, увагою до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини створюють і наше майбутнє, і майбутнє України. Це люди, які працюють в школах, в дошкільних закладах, в позашкіллі.  Відділом освіти, молоді, спорту культури та туризму Агрономічної сільської ради було прийняте рішення відзначити усіх  працівників, які дотичні до закладів дошкільної та загальної середньої освіти, позашкільної освіти в один день. Тому сьогодні в Агрономічній громаді відбувся захід з нагоди професійних свят. На жаль, війна не дозволила відзначити свята традиційно.

22:20 29.09.2022

День шашок в Агрономічній громаді

Щорічно, 23 вересня, у світі проводиться День шашок. Дата вибрана на честь знаменитої промови про "шашки", яку було виголошено Річардом Ніксоном в 1952 році в ході виборів. Існує багато різновидів шашок. У більшості з них гра ведеться на клітинковій дошці, гравці почергово роблять хід, пересуваючи одну зі своїх шашок по діагоналі. То ж сьогодні у Агрономічному центрі культури і дозвілля  в майстерності гри в шашки змагалися команди  закладів освіти, культури , працівники місцевого самоврядування Агрономічної ТГ.

11:41 26.09.2022

Єдиний урок з безпеки

Працівником відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області підполковником служби цивільного захисту Цьомиком Сергієм Вікторовичем  проведено «Єдиний урок з безпеки» у 4-х закладах освіти Агрономічної сільської територіальної громади: Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" Агрономічної сільської ради, Горбанівський ЗДО (ясла-садок) "Перлина" Агрономічної сільської ради, Ільківська гімназія Агрономічної сільської ради, Бохоницький ліцей Агрономічної сільської ради.  В ході проведених уроків  було роз'яснено дітям та працівникам про: «Основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці», «Правила пожежної безпеки в екосистемах», «Правила поведінки при виявленні ВНП», алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» із проведенням навчальної евакуації. Загальна кількість людей, охоплена заходом - 142.

11:37 26.09.2022

Вітаємо з перемогою на змаганнях тренерів з туризму та спортивного орієнтування Агрономічної ТГ!

16-18 вересня на Хмельниччині у с. Черче проходив Чемпіонат України серед дорослих з пішохідного туризму серед зв‘язок (двійки). У складний для країни час на змагання приїхали 44 спортсмени з шести областей України. Вінницьку область представляли 12 спортсменів, серед яких двоє з нашої Агрономічної громади: Зулін Ярослав та Зуліна Дар‘я, тренери з туризму та спортивного орієнтування. Погода протягом змагань була дощовою, та це не завадило Ярославу та Дар’ї перемогти на дистанції крос-похід, показавши кращий результат навіть за чоловічі зв‘язки! Вони вкотре підтвердили свої звання Майстрів спорту України! А здобутий новий досвід радо передадуть майбутньому поколінню юних туристів!

13:55 23.09.2022

День села Медвеже Вушко!

Щорічно, восени, за традицією, 21 вересня своє Храмове свято відзначає село Медвеже Вушко. Цьогоріч війна внесла свої корективи, тому ніякого урочистого святкування не відбулося. Але привітати жителів села не забули. Сільський голова Сергій Сітарський, заступник Тетяна Закревська, завідувач Медвеже Вушківською філією Центру культури та дозвілля Віктор Рябоконь та депутат Леонід Назаренко – звернулися до жителів з вітальним словом онлайн. Колектив «Панночка» та місцеві жителі порадували односельців та всіх бажаючих своїми талантами онлайн-виступами.

16:49 22.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень