A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Заклади загальної середньої освіти нашої громади отримали хромбуки

Дата: 13.04.2023 14:22
Кількість переглядів: 76

98 навчальних закладів Вінницького району отримали хромбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю».
13 квітня начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом з начальником Вінницької районної військової адміністрації Віталієм Урдзіком зустрілися з освітянами Вінницького району. На зустрічі від громади були присутні заступник сільського голови Тетяна Закревська, начальник відділу освіти МСКТ Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін та директори всіх закладів загальної середньої освіти. 
У рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки України, Вінниччина отримала 2428 хромбуків, з них наші заклади отримали відповідно: Агрономічненський ліцей - 1, Бохоницький ліцей, Медвежевушківський ліцей та Ільківська гіманзія по 3 хромбуки, разом матеріально-технічна база компютерної техніки громади поповнилася на 10 одиниць.  Ця техніка дозволить покращити доступність освітніх послуг дітям та полегшить роботу нашим вчителям.
Зараз у зв’язку з воєнним станом необхідно впроваджувати гнучкі підходи до галузі освіти: заклади освіти мають бути забезпечені необхідною технікою, адже стало можливим і досить зручним навчання в одному класі і онлайн, і офлайн.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень