A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

В Медвежому Вушці долучилися до Міжнародного дня молоді

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського цьогоріч наша країна долучилася до святкування Міжнародного дня молоді 12 серпня. Напередодні, 10 серпня, Медвеже Вушківська філії Агрономічного Центру культури та дозвілля  провела низку тематичних заходів для дітей та молоді, основною метою яких був збір допомоги на підтримку Збройних Сил України. Кожний, хто бажав доєднатись до заходів – донатив на армію.

08:35 12.08.2022

Неймовірна зустріч з учасницею 11 сезону вокального шоу "Голос країни" Анною Шері!

3 серпня, напередодні відзначення Міжнародного дня молоді,  у Медвеже Вушківській філії Агрономічного Центру культури та дозвілля відбулась зустріч із Анною Шері, яка була учасницею 11 сезону вокального телевізійного шоу "Голос країни". З неймовірним захопленням очікували на знайомство зі співачкою учасники дитячого вокального ансамблю "Діти-квіти". Цікава бесіда переросла в практичний майстер-клас із вивчення елементів рокового виконання, а по закінченню всі разом заспівали славнозвісну "Ой у лузі червона калина ". По завершенню зустрічі усі отримали пам'ятні фото та  автографи на згадку. Дякуємо за незабутні враження та досвід!

09:29 05.08.2022

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Серед найпоширеніших порушень прав людини в сучасному світі  є  торгівля людьми. Щорічно понад 1-2 мільйони людей, в тому числі дітей, стають "живим товаром". Наприкінці 20 століття з його проявами зіткнулась і Україна. 30 липня  Генеральна Асамблея ООН проголосила Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми з метою  підвищення рівня поінформованості громадян стосовно цієї проблеми. 

17:10 01.08.2022

Народний аматорський фольклорно – етнографічний ансамбль «Брикса» презентує обрядове дійство  «Зажинки»

В рамках відзначення Дня Української Державності народний аматорський фольклорно – етнографічний ансамбль «Брикса» презентує обрядове дійство  «Зажинки».  З давніх давен  на нашій землі жили роботящі люди, які займались різними ремеслами,  найпоширенішим з яких було землеробство. Люди, які вірили в Бога, жили  за  своїми  звичаями, обрядами, шанували  і берегли їх,  боготворили  землю – годувальницю. Сьогодні, напередодні жнив, ми з вами згадаємо обряд «Зажинків», яким наші пращури вшановували  свою родючу землю, хліб, працю на землі. Один з обов’язкових атрибутів цього обряду є хлібне  колосся, яке, на думку наших дідів-прадідів  має магічну силу і використовувався в жнивних обрядах.

13:18 29.07.2022

Відзначення Дня Української Державності в Медвеже Вушківській філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Сьогодні, 28 липня, Україна вперше відзначає День Української Державності. Українці відзначають це свято у запеклій боротьбі проти російської агресії за свою Батьківщину, за свободу, за право жити у своїй вільній і незалежній країні, за європейське майбутнє та цінності, в основі яких права людини, демократія та верховенство права.  Українська Державність має понад тисячолітню історію державотворчих традицій і багато героїчних сторінок. За цим неперервний зв’язок поколінь Українського народу та споконвічне прагнення створити самостійну соборну демократичну Українську державу і вільно жити, поділяючи єдині національні і загальноєвропейські цінності, дбаючи про безпеку та добробут рідної землі. 27 липня в приміщенні Медвеже Вушківської філії Агрономічного ЦКтД відбулась тематична бесіда "Історія Української державності" з ілюстраціями фрагментів документального фільму "Скарби української державності ", а також увазі глядачів була представлена виставка "Україна понад усе". Приємною несподіванкою стала зустріч із бійцем ЗСУ, нашим односельчанином, який на даний момент проходить реабілітацію після поранення.    День української державності покликаний звернути увагу суспільства на традиції національного державотворення і вшановує всі його етапи та усіх, хто доклав зусиль, щоб Україна стала незалежною демократичною державою.

17:03 28.07.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень