A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Свято дитинства в Агрономічній ТГ

      08.06.2022 року за сприяння Агрономічного сільського голови Сітарського Сергія Миколайовича в Агрономічненській загальноосвітній школі I-III ступенів відбулося справжнє свято дитинства, яке влаштували нашим дітям представники ГО «Академія національних традицій «Фабрика талантів» в рамках проекту «АNT Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф». В рамках заходу організовано локації:

13:49 09.06.2022

Відбувся звіт директора Медвеже-Вушківської школи. Закінчився черговий навчальний рік

Сьогодні, 3 червня 2022 року, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту», статей 27, 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказів  Міністерства освіти і науки України від 28. 01. 2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійних навчальних закладів», від 23. 03. 2005 № 178 «Про затвердження  Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», з метою підбиття підсумків роботи колективу Медвеже-Вушківської школи та оцінки діяльності її директора Розпутні Леоніда Миколайовича на посаді впродовж 2021/2022 н. р., подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в школі та виконання стратегії розвитку закладу було проведено онлайн конференцію «Звіт директора закладу за 2021-2022 навчальний рік». В ході конференції, її учасники – 49 осіб, представники педагогічного, учнівського колективів, батьки та представники громадськості, заслухали звіт директора про роботу закладу у цьому навчальному році. Участь в конференції взяли також сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Ірина Стахміч. За результатами голосування, участь в якому взяли онлайн 42 особи, одноголосно визнано роботу директора закладу задовільною. Частина учасників висловилася за представлення кандидатури Леоніда Миколайовича до морального стимулювання (14 осіб) та матеріального заохочення (28 осіб).

14:53 03.06.2022

Агрономічненська школа отримала побутову техніку до внутрішньо переміщених осіб

В умовах війни з рф багато українців залишили рідні домівки у пошуках безпечного місця — такого, яке не під обстрілами російських військових. Частина біженців знайшли житло в межах України, частина прямує до кордону. У Агрономічній громаді на базі місцевої Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів діє центр розселення вимушених переселенців, окрім того, в громаді також на базі місцевих клубів та будинків культури діють точки, де збирають допомогу для них. З метою покращення умов перебування внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у Агрономічненській школі, як і у більшості громад нашої Вінницької області, допомогу надають багато міжнародних організацій та місцева влада. Так, сьогодні 3 червня 2022 року на 100-й день україно-російської війни, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін з директором Агрономічненської школи Наталією Ануфрієвою отримали від Вінницької обласної ради та Вінницького представництва Міжнародної організації з міграції ООН, побутову техніку (пральну машину та автоматичну сушарку для одягу) для потреб внутрішньо переміщених осіб. Меценатом закупівлі цих товарів став уряд США (організація USAID).  Саме активна громадянська позиція нашого сільського голови Сергія Сітарського та його заступника Тетяни Закревської, які активно працюють з партнерами, міжнародними та волонтерськими  організаціями, дає змогу спільно та ефективно вирішувати проблеми людей, що вимушено покинули свої домівки та тимчасово зупинилися на теренах нашої громади.

14:41 03.06.2022

Прославляємо Батьківщину за її межами

Зразковий хореографічний ансамбль «Сонечко» підкорював нові вершини та прославляв Україну за кордоном в Болгарії. Кожен учень приклав чимало зусиль, щоб із гордістю станцювати «Гопак» вдалий виступ.

14:59 02.06.2022

День захисту дітей в Бохониках. Майстер-класи та дитячі розваги на базі бібліотеки Бохоницького будинку культури.

У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне з найдавніших міжнародних свят. Бохоницька бібліотека-філія Агрономічного цктд разом з будинком культури прийняли участь у святі "Дітям - радість, дітям - сонце, дітям- мир і доброта", яке було організоване службою у справах дітей Агрономічної  сільської ради, та провели з учасниками свята кругосвітнє плавання по океану розваг. Діти брали активну участь у вікторинах, конкурсах, та інших цікавих іграх. Особливо цікавим були майстер-клас по малюванню "Україна у моєму серці", який провела майстриня Ірина Ільченко, та  майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки, який провела наша землячка, майстриня, волонтерка, засновниця та керівник  Громадської організації "Народна територія щастя" Валентина Погребняк. Також Валентина Іванівна подарувала бібліотеці книги від наших донорів волонтерів з Німеччини разом з Ольгою Гермсдорф. Діти були задоволені святом та подарунками від Агрономічної сільської ради та від наших донорів волонтерів з Німеччини "Друзі України"та меценатки Ольги Гермсдорф.

10:50 02.06.2022

Пізнавальна програма "З книгою під відкритим небом" в бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля

До дня захисту дітей бібліотекою Агрономічного центру культури та дозвілля організовано читання на свіжому повітрі "З книгою під відкритим небом" для діток.

10:44 02.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень