A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Учні Агрономічненського ліцею відвідали поранених воїнів

Дата: 03.03.2023 13:53
Кількість переглядів: 83

Наразі у госпіталях по всій Україні найкращі медики лікують українських військових, поранених у боях із терористами на сході країни. Серед них є важкопоранені, а дехто потребує й лікування за кордоном. Українці і тут об’єдналися, щоб допомогти — збирають кошти на лікування, медикаменти, нове обладнання для лікарень, спецавтомобілі для безпечного транспортування поранених, приносять пораненим книжки, побутові речі. Масово здають кров.

Бойовий дух українських солдатів і офіцерів, як і раніше, високий, незважаючи на лікування і реабілітацію, яку вони  проходять в стінах військово-лікувальних закладів міста Вінниці. Зміцнити бойовий дух і підняти настрій допомагають не тільки рідні, які перебувають з бійцями щодня. Кожна зустріч з дітьми також додає їм наснаги і сил.

Сьогодні 3 березня 2023 року учні 4-А (кл.кер.Назаренко С.І.), 5-В (кл.кер. Сивак О.І.) та 9-А (кл.кер. Кащук М.А.) класів Агрономічненського ліцею відвідали воїнів, що перебувають на лікуванні та реабілітації у Вінницькому медичному клінічному центрі в м. Вінниця, подякували їх за патріотизм і захист територіальної цілісності України та пригостили смаколиками.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень