A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Майстер-клас до Дня вишиванки на базі Агрономічного центру культури та дозвілля

Щороку третього четверга травня в Україні відзначають День вишиванки. В цей день у містах, селищах, селах українці одягають вишиту сорочку в такий спосіб, вшановуючи красу етнічного одягу і демонструють духовну свідомість народу. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому. 

18:35 19.05.2022

Вітання для матусь підготували гуртківці Агрономічного центру культури та дозвілля

"Мама - перше слово, головне слово в кожній долі" - саме так починається пісня, яку знають всі діти України. Мама - найважливіша і близька людина в нашому житті, яка завжди знає, що ми відчуваємо, і підтримає у скрутній ситуації. День матері, який відзначається у травні - хороший привід обійняти маму і подякувати їй за все. Офіційно у всьому світі цю подію відзначають 13 травня, а в Україні вітають матерів у другу неділю травня, так у 2022-му році свято випадає на 8 травня. Вихованці гуртка з декоративного мистецтва "Умілі ручки" Агрономічного центру культури та дозвілля також долучилися до відзначення цього прекрасного свята і виготовили квіткову листівку щоб привітати своїх матусь з Днем матері. У цей день хочеться сказати спасибі всім мамам на планеті за найкращий подарунок - життя! Дорогі наші мами, вітаємо вас з Днем матері і бажаємо душевних сил, життєвої мудрості, ангельського терпіння, жіночого щастя, взаємної любові і домашнього затишку. Спасибі вам, рідні, за те тепло, ніжність, ласку і турботу, які ви так щиро нам віддаєте. Бажаємо вам, наші дорогі, завжди і скрізь відчувати себе потрібними і коханими.

12:28 09.05.2022

Дякуємо за допомогу та підтримку Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Неодноразово Агрономічна громада отримувала благодійну допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Цього разу канцелярське приладдя отримали діти, які вимушені тимчасово проживати на території нашої громади. Наразі їх налічується близько 30.

18:26 06.05.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Горбанівському ЗДО (ясла-садок) "Перлина"

Працівники Горбанівського ЗДО «Перлина» з метою наведення належного санітарного стану території села, підвищення рівня благоустрою, активно долучилися до проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки  території населеного пункту с. Горбанівка.  Очищено територію зелених зон по  вулиці Українській. Площа упорядкованої території складає 3 га. Упорядковано квітників та газонів 0,2 га.

12:20 06.05.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"

В Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» були очищені газони від опалого листя, підсіяно траву, прибраний сухостій, виметені ігрові майданчики, прибрано все каміння. Також  пофарбовано та відремонтовано обладнання на майданчиках, поновлено пісочниці піском та підготовлено іграшки для ігор з піском та водою, скопано квітники з багаторічними рослинами та посіяли квіти. Працівники закладу також долучились до прибирання та благоустрою автобусних зупинок на території с. Бохоники: всі зупинки прибрано, помито і пофарбовано та здерто всі оголошення та реклама, якою вони були «прикрашені».

12:18 06.05.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Агрономічному ЗДО (ясла-садок) "Сонечко"

Працівники Агрономічного ЗДО "Сонечко" були залучені до прибирання в с. Агрономічному, а саме: сухого листя, гілля і сміття біля будинку культури; прилеглої території ЖК «Вікінги»; біля смітника поруч з садочком; ігрового майданчика по вулиці Тімірязєва (привезли пісок у пісочницю, замінили зламані дошки, пофарбували) придорожньої смуги біля колишньої вагової;  На території ЗДО: 

12:15 06.05.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Ільківській ЗОШ І-ІІ ступенів

Учні та працівники Ільківської ЗОШ долучились до Всеукраїнської до щорічної  акції  з благоустрою. Під час плідних годин праці прибрали територію храму знань: пофарбували ігровий комплекс, зібрали сміття та сухе осіннє листя, обрізали й побілили дерева, привели до належного ладу яму для стрибків та оживили зовнішній вигляд клумб. Також впорядковано культурні пам’ятки села: Понюкову криницю, яка славиться цілющою водою, та пам’ятник воїнам-односельчанам, загиблим під час Другої світової війни.

12:12 06.05.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Медвеже-Вушківській СЗШ І-ІІІ ступенів

В Медвже-Вушківській  СЗШ І-ІІІ ступенів  під час проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки на території Агрономічної сільської ради впорядковано спортивний майданчик, дитячий майданчик біля майданчика в парку школи та алею біля школи.

11:58 06.05.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень