A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

«Патріот» з Агрономічного випередив усіх у футзальному чемпіонаті Вінницького району

Дата: 20.02.2023 15:27
Кількість переглядів: 76

Футзальний чемпіонат Вінницького району проводиться щороку. Але цьогоріч в такому розширеному форматі, протягом двох місяців, він проходив вперше, що дало можливість виявити сильнішого.В змаганнях взяли участь десять команд.
Змагання пройшли на досить високому рівні. Окрім боротьби за призові місця в командному заліку, тривала цікава боротьба і в гонці бомбардирів. Наша команда «Партріот» (с. Агрономічне) продемонструвати всі свої найкращі якості та в результаті виграли в чемпіонаті. На другому місці — «Оріон» (Малі Крушлинці), на третьому — «Володимир» (Тиврів).
Урочисте нагородження призерів чемпіонату відбулося 18 лютого на базі спорткомплексу «Колос». У ньому взяли участь голова Асоціації футзалу Вінницької області  Юрій Максименко, голова Асоціації футзалу Вінницького району Андрій Заводян, голова Асоціації футболу Вінницького району Олександр Мельник, голова районної організації спорттовариства «Колос» Роман Юсумбелі і Агрономіченський сільський голова Сергій Сітарський. Були вручені Кубки, медалі та індивідуальні призи. Найкращим бомбардиром сезону став наш спортсмен — Дмитро Балинський («Патріот»).



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень