A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ступенів

В Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ступенів впорядковано територію біля пам’ятників  загиблим односельчанам та загиблому в зоні АТО Андрію Проценку. Приведено в належний санітарний стан пришкільну  територію, впорядковано 4 квітники. Поновлено знак пішохідного переходу біля школи, впорядковане узбіччя. Впорядковано пришкільний сквер. Приведено в належний санітарний стан лівий берег річки Південний Буг в межах населеного пункту. Впорядковано та приведено до належного стану територію 5 дитячих майданчиків. Впорядковане 1 сміттєзвалище неподалік навчального закладу.

11:55 06.05.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою в Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів

В Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів  під час проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки на території Агрономічної сільської равиконано широкий комплекс робіт

11:51 06.05.2022

Відбулася робоча нарада керівників закладів культури

3 травня в Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулася робоча нарада керівників закладів культури громади, керівників гуртків , художніх керівників по питаннях роботи закладів культури в умовах воєнного стану, популяризації української культури , збереженню нематеріальної культурної спадщини. На запрошення центру радо відгукнулися директор Вінницького обласного центру народної творчості - Цвігун Тетяна Омельянівна , фахівці центру . До наради в форматі ZOOM приєднався заступник директора Вінницького обласного навчально-методичного центру галузі культури, мистецтв та туризму - Гарбулинський Сергій Вікторович. Говорили про роботу закладів культури в Агрономічній ТГ й області. Розглянули можливості проведення он-лайн гуртків із залученням дітей внутрішньо-переміщених родин з регіонів України, які змушені були залишити рідні домівки через війну й тимчасово перебувають в нашій громаді . Психолог- Бісікало Лариса Георгіївна провела психологічний тренінг з учасниками наради, надала корисні поради, як опанувати хвилювання, тривогу сьогодні, як заспокоїти дитину та багато інших актуальних порад. Очільник Агрономічної громади- Сітарський Сергій Миколайович подякував учасникам наради за плідну співпрацю і ми щиро дякуємо за зустріч! Сподіваємось на подальшу співпрацю в галузі культури! Слава Україні!

11:38 04.05.2022

До уваги батьків першокласників 2022/2023 навчального року!

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що з 29 квітня по 31 травня 2022 року триватиме прийом документів до першого класу у заклади загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади. Подати заяву можна безпосередньо в закладі загальної середньої освіти або за допомогою системи електронної реєстрації на порталі: https://school.isuo.org/

08:41 28.04.2022

Дякуємо за співпрацю Міжнародному благодійному фонду "Руки друзів"

Агрономічна сільська рада в особі сільського голови Сергія Сітарського та заступника сільського голови Тетяни Закревської, висловлює глибоку вдячність Міжнародному благодійному фонду "Руки друзів" партнера Дитячого фонду ООН UNICEF за надані 20 наборів з гігієнічними засобами першої потреби для родин біженців з малечею до 3 років та набори з різноманітними речами для дозвілля. Набори для відпочинку та ігор були передані в навчальні заклади освіти, оскільки до навчального процесу долучилися більше 200 дітей внутрішньо перемішених осіб, що тимчасово перебувають в нашій громаді.

14:35 27.04.2022

Напередодні Великодніх свят в Агрономічній громаді пройшло чимало цікавих та креативних заходів

Весна в Україні. Воскресає природа, воскресає життя. Очікуємо на найвеличніше свято християн - Великдень. І беруться українці за прадавнє мистецтво розписування писанок — символу Великодня, символу Весни, символу Вічності життя.

11:43 26.04.2022

Проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки в Агрономічному центрі культури та дозвілля

На території Агрономічної громади 13-14 квітня поточного року було проведено День благоустрою в рамках щорічної Всеукраїнської акції "За чисте довкілля ″. Мета заходу – забезпечення утримання територій у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування, поліпшення стану довкілля, озеленення території та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення.

13:47 22.04.2022

У відділі освіти МСКТ Агрономічної сільської ради проведено планове пожежно -профілактичне відпрацювання

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів територіальної громади 19 квітня було проведено планове пожежно -профілактичне відпрацювання в Агрономічній громаді: с. Агрономічне, с. Медвеже Вушко та с. Бохоники. В ході проведеного заходу проінструктовано 900 осіб в 300 домогосподарствах в тому числі 120 осіб, віднесених до «групи ризику», а саме: люди з інвалідністю, одинокі  громадяни, багатодітні родини та ін.

18:23 20.04.2022

Відновив роботу Бохоницький дитячий садочок під час воєнного стану

Воєнний стан в Україні триває вже понад 90 днів. Проте освітній процес поступово відновлює роботу. І тисячі закладів по всій країні вже приймають дітей. Найбільше, звісно, на заході. Остаточне рішення про формат навчального процесу приймають комісії у кожній області, громаді окремо, зважаючи на всі фактори.  Так, і в Агрономічній громаді, рішенням виконавчого комітету з 18 квітня 2022 року відновлено роботу Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» з дотриманням вимог воєнного часу та протиепідемічних вимог в умовах карантину. Садочок працює як черговий для мешканців сіл всієї громади, адже лише ця будівля має укріплене цокольне приміщення, в якому можна здійснити евакуацію діток на випадок повітряної тривоги.

11:50 18.04.2022

Всеукраїнська акція "Христос Воскрес - воскресне й Україна" в Агрономічному центрі культури та дозвілля

Напередодні Великодня Обласний центр народної творчості започаткував Всеукраїнську акцію "Христос Воскрес - воскресне й Україна". Агрономічний центр культури та дозвілля радо долучається до акції?Так, 10 квітня нами був організований майстер-клас "Написання писанки" для дітей внутрішньо переміщених сімей, що тимчасово перебувають в нашій громаді. Дітки з батьками з різних регіонів України вперше писали писанки, то ж нехай створені ними обереги бережуть їх родини?Миру нам?Слава Україні?

16:49 12.04.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень