A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

 Юні туристи Агрономічної ТГ на змаганнях!

На цих вихідних представники нашої громади брали участь у 58-х обласних змаганнях серед юних туристів-краєзнавців Вінниччини. Підкорювали велосипедний туризм і спортивне орієнтування. Агрономічну ТГ представляли 13 учасників туристичного клубу Гермес, які додому привезли 10 призових місць. Перші місця вибороли Артьом Патула (орієнтування 2009-2010, хл), Анютка Панасюк (орієнтування 2009-2010, дів), Таня Шульгіна (орієнтування 2011-2014, дів), Максим Верещак (велофігурка 2007-2008, хл).Друге місце посів на велофігурці в групі 2011-2013 Влад Льотин. Треті місця вибороли Ілля Балан (і в орієнтуванні і на велофігурці 2009-2010, хл), Максим Верещак (орієнтування 2007-2008, хл), Леонид Революк (велофігурка 2007-2008, хл), Маріанна Вікарчук (орієнтування 2011-2014, дів). Інші Гермесівці теж показали достойні результати!  Загалом у змаганнях взяли участь близько 100 учасників з 12 команд! Дякуємо нашим діткам та їх тренерам Дарії та Ярославу Зуліним за прекрасні результати.

08:48 20.06.2022

Відбувся звіт директора Бохоницької школи.Закінчився черговий навчальний рік

 Сьогодні, 17 червня 2022 року, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту», статей 27, 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказів  Міністерства освіти і науки України від 28. 01. 2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійних навчальних закладів», від 23. 03. 2005 № 178 «Про затвердження  Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», з метою підбиття підсумків роботи колективу Бохоницької школи та оцінки діяльності її директора Пащенко Галини Михайлівни на посаді впродовж 2021/2022 н. р., подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в школі та виконання стратегії розвитку закладу було проведено онлайн конференцію «Звіт директора закладу за 2021-2022 навчальний рік». В ході конференції, її учасники – 43 осіб, представники педагогічного, учнівського колективів, батьки та представники громадськості, заслухали звіт директора про роботу закладу у цьому навчальному році. Участь в конференції взяли також заступник сільського голови Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін та головний спеціаліст цього ж відділу Марія Мельник. За результатами голосування, участь в якому взяли онлайн 34 особи, одноголосно визнано роботу директора закладу задовільною. Серед побажань присутніх щодо завдань на наступний 2022-2023 н.р. звучало встановлення паркетної підлоги по всій школі, облаштування найпростішого укриття для початку очного навчання з 1 вересня 2022 року та "омолодження" педагогічного колективу.

14:15 17.06.2022

Фабрика талантів в с. Бохоники

15 червня в Бохоницькій філії ЦКіД  для дітей різновікових категорій, за підтримки  депутата обласної ради Маслєннікова О.Г. та  сільського голови  Сітарського С.М., відбулось дитяче свято, в якому взяли участь діти села Бохоники, серед яких діти ВПО, діти військовослужбовців, діти інвалідів  та діти з багатодітних сімей.  Свято влаштували представники ГО Академія Національних Традицій Фабрика  Талантів в рамках проекту «АНТ Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф».             Свято розпочалось з веселої рухливої розминки, яка зарядила діток  гарним    настроєм та бадьорістю, яку провів хореограф Артем Мовчан. Потім до діток звернулись Олександр Георгійович та Сергій Миколайович, які привітали дітей, побажали їм гарно провести час і отримати подарунки.            Засновники фонду Пілманіс Людмила Василівна та  Стінянська Тетяна Миколаївна познайомили дітей з локаціями, на яких проходитимуть майстер-класи та заняття з тренерами.             Згідно вікових категорій дітки займались майстер-класами в локаціях: -    Художнє  мистецтво –  малювання акрилом під керівництвом  художниць Наталії Гандзій та Марії Мінкіної; -    ужитково-прикладне мистецтво, де виготовляли  м’які іграшки під керівництвом власниці  приватної школи творчості Олени Ракицької;  -      приготування їжі «Веселий кухар». Тут дітки мали можливість самостійно випікати вафельки та куштувати їх; -    Арттерапія – локація, в якій з допомогою  бесід та тренінгів було забезпечено ресурсне коло підтримки для батьків, приділялась увага здоров’ю дітей,  їх розвагам, всебічному розвитку та підтримці;  -    дитячий майданчик для малечі «Монсессорі», де дітки за допомогою дидактичного матеріалу розвивали дрібну моторику, займались ліпленням та малюванням, проводились експерименти по розвитку їх  розумових здібностей, тренер Олександр Музика, переможець Всеукраїнської олімпіади з педагогіки.           По закінченню занять дітям були вручені подарунки.        Діти і батьки були дуже задоволені проведенням такого заходу, дякували  організаторам та тренерам, запрошували невдовзі знову відвідати наше село.

13:49 15.06.2022

Фабрика талантів в с.Медвеже Вушко

14 червня для дітей різновікової категорії села Медвеже Вушко, а також з числа внутрішньо переміщених осіб, за сприяння сільського голови Сергія Сітарського відбулось дитяче свято, яке влаштували представники ГО «Академія Національних Традицій «Фабрика Талантів» в рамках проекту «АNT Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф». Під час заходу організовано локації для дітей та дорослих:

10:47 15.06.2022

Слідуємо "маршрутами здоров'я" у Бохониках

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Здоров'я... найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу. Іноді діти навмисно все роблять для того, щоб загубити своє здоров'я. Вони набувають поганих звичок,  які негативно впливають на них, і яких потім не можуть позбутися, а ще через деякий час вони почнуть хворіти і втрачатимуть своє здоров'я. З метою запобігання шкідливих звичок серед дітей і молоді Бохоницька бібліотека Агрономічного центру культури та дозвілля  разом з Будинком культури взяли участь  в інформаційно- профілактичній акції "Маршрутами здоров'я" Проте до яких наслідків можуть призвести погані звички розповіла   соціальний працівник Ольга Метелиця. Діти брали активну участь у конкурсах, розповідали приказки та прислів'я, відгадували загадки, малювали малюнки про шкідливі звички та зіграли у сценці "Шкідливим звичкам - НІ", за що отримали подарунки. Ми надіємось, що після цього заходу діти  усвідомлять, що потрібно боротися за те,  щоб жити у здоровій країні, адже що може бути дорожче, ніж здоров'я. Дякуємо усім діткам, які приймали участь у заході.

17:05 13.06.2022

Фабрика талантів на базі Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів в рамках проекту «АNT Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф»

    13.06.2022 року за сприяння депутата Вінницької обласної ради Масленнікова Олександра Георгійовича та  Агрономічного сільського голови Сітарського Сергія Миколайовича в Агрономічненській загальноосвітній школі I-III ступенів продовжилася співпраця з представниками  ГО «Академія національних традицій «Фабрика талантів» в рамках проекту «АNT Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф». В рамках заходу організовано локації:

14:30 13.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень