A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

День рибалки в Агрономічній громаді

У Агрономічній ТГ народжується традиція, що об’єднує дедалі більше людей святкувати Дня рибалки разом. Цього року 10 липня, вдруге відбувся фестиваль до Дня рибалки – любительська ловля риби.

13:26 11.07.2022

Цифрограм 2.0 для громадян

На сьогодні, щоб кожен українець комфортно проживав у країні, був конкурентоспроможним на ринку праці, вдосконалював себе щодня, вирішував особисті потреби у сучасному інформаційному середовищі, держава дає вільний доступ кожному громадянину до навчання цифрової грамотності. Кожен зможе ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку на базі онлайн-платформи «Дія. Цифрова освіта». На виконання наказу Начальника обласної військової адміністрації від 28 червня 2022 року № 873 «Про затвердження Плану ведення індивідуального дашборду обласної військової адміністрації та забезпечення досягнення планових показників», з метою залучення населення до програм розвитку цифрових навичок в Агрономічній територіальній громаді проводиться популяризація цифрової освіти. Зокрема за підтримки сільського голови Сергія Сітарського, працівниками відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради та працівниками установ освіти і культури здійснюється проходження національного онлайн-тестування «Цифрограм 2.0 для громадян». Для відпрацювання своїх навичок та з метою залучення населення громади до опанування сучасних інформаційних та цифрових технологій, 4 липня в бібліотеці с. Горбанівка Агрономічного центру культури та дозвілля проведено тренінг "Азбука інтернету" для громадян пенсійного віку. Під час якого учасники ознайомилися з основами роботи на персональних комп'ютерах. Це ще раз доводить, що незважаючи на свій поважний вік люди бажають бути ерудованими та обізнаними з новими технологіями.

12:28 08.07.2022

Випуск в Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"

Настав цей довгоочікуваний день – випускний в дошкільному закладі – перший крок дитини у доросле життя. Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період дошкільного дитинства.

10:46 04.07.2022

Олімпійський урок зі стрільби до дня Конституції України на базі Бохоницької школи

В нашій державі реалізовується Національна Програма "Здорова_Україна", в якій чітко окреслені спортивні пріоритети для формування здорової нації, розвитку фізичної активності та фізичної культури у дітей. Одночасно маємо дбати про військово-патріотичне виховання молоді для захисту цілісності території України. 28 червня на базі спортивної зали було проведено олімпійський урок з кульової стрільби для дітей Бохоницької школи в Агрономічній сільській громаді. Участь у заході взяли сільський голова Сергій Сітарський, депутат обласної ради Тетяна Каменщук та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.  Найкращі тренери Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи - Леонід Іванов, т.в.о. директора спортивної школи, Франчук Анна, тренер-викладач, майстер спорту України та Щерба Наталя, тренер-викладач стрільби, розповіли про недавні олімпійські перемоги наших відважних спортсменів, ознайомили з основами стрільби з пневматичної гвинтівки, навчали заряджати гвинтівку, прицілюватися та вести вогонь, а також звернули увагу на основні недоліки у поводженні з гвинтівкою та шляхи їх усунення.  Кожна зброя має свої особливості, вимагає усвідомлення та чіткого контролю практичних дій, взаємодії думок, тіла та рухів.  Змагальна стрільба — це, здебільшого, ментальна гра. Це вимагає збалансованості, самовідданості і сильного бажання потрапити в ціль мішені.  Дякуємо тренерам за гарно проведене заняття, адже саме Ваші точні вміння та навички, Ваші досягнення мають бути прикладом для молоді!

11:48 29.06.2022

Історичний колаж "Конституція України з глибини віків до сьогодення" в Бохоницькій бібліотеці.

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 26 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету. Українці сьогодні виборюють основне конституційне право - жити. Жити щасливо, вільно і цивілізовано у суверенній, незалежній, демократичній, правовій державі. Ми захищаємо свої права та свободи від ворога, і немає сумнівів,  що наша Конституція все здолає та переживе. З цієї нагоди Бохоницька бібліотека Агрономічного центру культури та дозвілля провела історичний колаж "Конституція України з глибини віків до сьогодення". Бібліотекар розповіла дітям про Основний закон України, та ознайомила з виставкою "Конституція України-символ незалежності держави", після чого відбувся перегляд українського пригодницького фільму фентезі, знятий Юрієм Ковальовим, за мотивами однойменного роману Володимира Рутківського "Сторожова  застава".

10:38 29.06.2022

Відзначення Дня Конституції в Агрономічній громаді

День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості, воно безумовно належить до числа дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, героїчне сьогодення й світле майбутнє.

15:28 28.06.2022

Виставка в Бохоницькій бібліотеці "Молодь - еліта нації".

Останні вихідні червня ми традиційне відзначаємо День Молоді. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються в Україні. Сучасна молодь іде в ногу з часом, активно розвивається, знає що хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Молодь. приймала активну участь у Революції Гідності. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму, гідності, та ціною власного життя захищають нашу рідну Україну від ворога. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни, вести її до процвітання та успіху. Бохоницька бібліотека Агрономічного центр культури та дозвілля вітаємо нашу молодь і бажає їй творчої енергії, здійснення всіх мрій, прагнень, та пропонує переглянути книжкову виставку "Молодь-нова еліта нації ", яка буде цікава сучасній молоді, і всім хто відчуває себе молодим.

12:47 27.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень