A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

До Дня народження Т.Г.Шевченка бібліотека Агрономічного центру культури та дозвілля організувала поетичні читання "Тарас Григорович Шевченко - геній української поезії"

Дата: 10.03.2023 12:18
Кількість переглядів: 68

Щорічно березневі дні проходять під Шевченківським іменем. Багато є в світі прекрасних поетів, кожен народ має своїх співців. Але тільки Тарас Шевченко здобув всенародне визнання. З давніх-давен в українських оселях під заквітчаними рушниками можна було побачити портрет великого Тараса, а на столі його "Кобзар". У свідомості українців Тарас Шевченко - це синонім нашої незалежності та волі, чиє слово дало потужний поштовх до відродження цілої нації.

До Дня народження Т.Г.Шевченка бібліотека Агрономічного центру культури та дозвілля організувала поетичні читання "Тарас Григорович Шевченко - геній української поезії". Активну участь у заході, за ініціативи вчительки Ковалько Інни Борисівни, прийняли участь учні 3-а класу. Це був свого роду конкурс читців поезії Тараса Шевченка. А на конкурсі, звичайно, є переможці. І сьогодні найкраще вірші читали: Андреєва Варвара, Зіміна Елісія та Полтавець Тимофій. Для всіх поціновувачів творчості великого Кобзаря у бібліотеці представлена велика книжково-ілюстративна виставка "Слово Кобзаря- джерело невмирущого духу".Пригадайте вже відомі вам твори та відкривайте нові. Читаймо Шевченка!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень