A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

З нагоди відзначення Дня народження поета - Тараса Шевченка у бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля розгорнуто книжкову виставку "Тарасовими шляхами"

Дата: 10.03.2023 12:20
Кількість переглядів: 58

9 березня виповнюється 209 - річниця від дня народження українського Кобзаря, поета, художника, прозаїка, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка.

Тарас Шевченко залишив нам неоціненні духовні надбання - твори і світлу пам'ять про себе. Його творчість вражає своєю відвертістю та силою. За свої твори, Шевченко отримав визнання не тільки в Україні, але й в усьому світі. Він пробуджував любов до України, кликав сильних на подвиги, вселяв у слабких надію й віру.

В світі налічується 1384 пам'ятників Шевченку. Випускаються банкноти, монети, поштові марки, значки, з портретами Шевченка.

З нагоди відзначення дня народження поета - Тараса Шевченка у бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля розгорнуто книжкову виставку "Тарасовими шляхами", доповненням до заходу були вірші у виконанні юних читачів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень