A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Атестація педагогічних працівників закладів освіти Агрономічної сільської ради у 2021-2022 навчальному році

06 квітня 2022 року в приміщенні Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів було проведено заключне засідання атестаційної комісії ІІ рівня разом з педагогічними працівниками, які атестувалися в 2021-2022 начальному році.   Під час засідання педагогічні працівники, які проходили атестацію у цьому навчальному році провели творчі звіти, на яких презентували свої напрацювання та досягнення у міжатестаційний період. 

10:45 07.04.2022

В Бохоницької філії Агрономічного центру культури та дозвілля провели літературний калейдоскоп "Серце нації б'ється у слові"

Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку, виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен в першу чергу створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб - Мова. До Міжнародного Дня рідної мови бібліотека разом з працівниками будинку культури Бохоницької філії Агрономічного центру культури та дозвілля провели літературний калейдоскоп "Серце нації б'ється у слові". Бібліотекар розповіла про історію виникнення свята рідної мови та про тих, хто зберігаючи мову предків, став на захист рідного слова у своїх творах. Під час заходу лунали вірші Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка та інших українських поетів присвячені українській мові у виконанні учасників літературного гуртка "Джерело". До заходу долучилися глядачі, які з задоволенням відгадували українські загадки та розповідали прислів'я та приказки про мову, за які отримали солоденький призи. До свята оформлена книжкова виставка "Мов джерельна вода рідна мова моя".

18:54 23.02.2022

Змагання з волейболу серед закладів загальної середньої освіти Агрономічної ТГ

У п’ятницю 18 лютого відбулись змагання з волейболу юнаки та дівчата 2005 року народження і молодші серед учнів закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади в рамках проведення ІІ Гімназіади.

13:16 21.02.2022

Вечір пам'яті Героїв Небесної сотні

Майдан - символом боротьби та утверджень прагнень до європейських цінностей у споконвічно Європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді і сильні. Ті, що тільки починали жити…

12:52 21.02.2022

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого Україна  відзначила восьму річницю трагедії, що  сталась на Майдані Незалежності у Києві, в листопаді 2013 – лютому 2014 роках, коли на очах у всього світу  злочинна  влада   розстрілювала свій народ,  що повстав проти небажання уряду реформувати суспільство, небажання політиків будувати Україну як сучасну європейську державу та щоб пом’янути Героїв Небесної Сотні.   Бо сильна нація та єдина держава можливі завдяки Героям, котрі полягли за незалежність та вічній пам’яті про них…

12:49 21.02.2022

В селі Агрономічне вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні – пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого, це вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Напередодні в селі Агрономічне біля пам'ятного знака полеглим героям Майдану та воїнам АТО пройшов мітинг – реквієм до Дня  пам'яті Героїв Небесної Сотні. Ще довго-довго, з покоління в покоління, будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

12:46 21.02.2022

День пам’яті Героїв Небесної Сотні в Агрономічній територіальній громаді

День Героїв Небесної Сотні – пам'ятний день, що відзначається в Укараїні 20 лютого, це вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Агрономічному біля пам'ятного знака полеглим героям Майдану та воєнам АТО пройшов мітинг – реквієм до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні. Ще довго-довго, з покоління в покоління, будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

11:34 21.02.2022

Вечір-реквієм "Вони помирали щоб жила Україна" в Бохоницької філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті. Вони - Герої Небесної Сотні. З метою вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні, виховання патріотизму, гідності та любові до своєї Батьківщини працівники Бохоницької філії ЦКІД разом з бібліотекою підготували та провели вечір-реквієм "Вони помирали щоб жила Україна". Ведучі нагадали присутнім про героїчні події тих"чорних" днів листопада 2013 року - лютого 2014 року, про початок національної революції та події на Майдані, які змінили Україну, змінили її народ. Звучали пісні, демонструвалися відеоролики, декламувалися вірші із збірки поезій Надії Дички "Знакове світло Майдану', 'Герої не вмирають ", "Діалог", "Небесні Герої" та інші. Бібліотекар Алла Осаволюк презентувала книжково - ілюстративну виставку "Небесна Сотня воїнів Майдану". Валентина Коваль та користувач бібліотеки Галина Бабій організували майстер - клас по виготовленню ангелочків. Насамкінець всі присутні вшанували пам'ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.

18:57 18.02.2022

День Пам'яті Героїв Небесної Сотні в Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Сьогодні Україна відмічає восьму річницю трагедії , що сталась на Майдані Незалежності у Києві, в листопаді 2013 – лютому 2014 роках, коли на очах у всього світу злочинна влада розстрілювала свій народ, що повстав проти небажання уряду реформувати суспільство, небажання політиків будувати Україну як сучасну європейську державу , та щоб пом’янути Героїв Небесної Сотні. Бо сильна нація та єдина держава можливі завдяки Героям, котрі полягли за незалежність та вічній пам’яті про них…

18:01 18.02.2022

90 років з часу створення Вінницької області

У лютому 2022 року виповнюється 90 років з часу створення Вінницької області. Область створили у числі п'яти перших у колишньому Радянському Союзі. Датою її заснування є 27 лютого 1932 року. З нагоди ювілею Вінниччини бібліотекар Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля підготувала виставку " Люблю той світ, що отчим краєм зветься". Переглядаючи матеріали виставки можна дізнатися про історію та природу рідного краю, відомих людей, які звеличують Вінниччину. Також відвідувачі бібліотеки переглянули відеопрезенацію " Енциклопедія рідного краю". Гортаючи сторінки віртуальної книги діти дізналися багато цікавого та нового про рідне село. Із захопленням мандрували стежками рідних вулиць та історичних місць.

12:02 17.02.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень