A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Новорічні ранки в ЗДО "сонечко"

В ЗДО «Сонечко» Агрономічної сільської ради розпочалась новорічна феєрія святкових ранків. 24 грудня відбулося свято в ІІ молодщій групі «Калинка»,  вихователі Бондар Н.М., Норовило С.О., асистент вихователя Притуляк В.О. та в старшій групі «Капітошка»,  вихователі Білюга А.М., Норовило С.О. За сприяння сільського голови Сітарського С.М. та начальника відділу освіти МСКТ Грустіліна О.О. Дід Мороз вручив подарунки малюкам. Гостею на святкових ранках була заступник начальника відділу освіти Гаврилюк Л.Б.

09:42 29.12.2021

Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів отримала ноутбуки в рамках національного проєкту

У межах реалізації національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів отримала 10 ноутбуків. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський разом з начальником відділу освіти, молоді, молоді, спорту, культури та туризму Олександром Грустіліним вручили техніку колективу.

22:41 22.12.2021

17 ноутбуків отримала Агрономічна громада в рамках національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю"

Національний проєкт «Ноутбук кожному вчителю» від Мінцифри та МОН набирає обертів. 22 грудня відбулися постачання комп’ютерної техніки в Агрономічну громаду. Очільник громади Сергій Сітарський сьогодні отримав для педагогічних працівників навчальних закладів загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання 17 ноутбуків. Закупівля техніки на умовах співфінансування державного бюджету з місцевим. Середня вартість одного ноутбука за субвенцією в цих областях — 17 800 гривень. Це дасть змогу зробити навчальний процес сучасним та зручним, незалежно від карантинних обмежень через COVID-19.

22:35 22.12.2021

Подарунки від Святого Миколая

Дев'ятнадцятого грудня - день Святого Миколая. Це найбажаніший для дітлахів день у році. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть на вікно, моляться до Миколая, просячи передусім здоров’я собі та батькам.

22:25 22.12.2021

Свято Миколая у громаді

Знову до нас прийшло  довгоочікуване свято – день Святого Миколая – одне з найсвітліших свят, яке дарує нам зимова пора.

11:39 20.12.2021

Вітаємо з Днем народження !

Вітаємо з Днем народження  головного спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради – Добровольського Миколу Петровича!

10:05 19.12.2021

Конкурс на вручення грантових стипендій

Компанія idmedia.ua розпочинає конкурс на вручення грантових стипендій для молодих людей. Нагорода буде поділена між трьома переможними місцями. За перше місце лауреат отримує десять тисяч гривень, за друге чотири тисячі гривень, за третє дві тисячі гривень. Ви також можете стати переможцем цього конкурсу і позмагатися за чемпіонське місце.

08:50 16.12.2021

Проведення конкурсу на кращий соціальний проект / ініціативу

У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти.

15:02 15.12.2021

Андріївські вечорниці у Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля

   З давніх-давен линули по світу слова про Україну, про щирий і  працьовитий народ, про її гаї зелені, про тихі ріки та озера. Наша Україна славиться великими традиційними святами та обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові, доброти  до української спадщини повертається до традицій свого народу.       Узимку, коли завершувалися роботи частішали дівочі та парубочі гуляння.   Це було 13 грудня і вважається днем пам`яті одного із дванадцяти апостолів Христових – Андрія Первозванного. За старовинними літописами саме він приніс слов’янським народам християнство.  У Бохоницькій філії 13 грудня було проведено " Андріївські вечорниці" , в якому брала участь молодь села та  колектив Брикса. Проводились, також і ворожіння, в якому дівчата , хотіли знати і бачити свою долю...

16:38 14.12.2021

Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» - володар Першої премії ІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ»

11 – 12 грудня 2021  у  місті Львові відбувся ІІ Міжнародний  фестиваль - конкурс народної хореографії «КОЛО САМОЦВІТІВ». Програма фестивалю проходила у два етапи та включала в себе  не лише конкурсні виступи, а й екскурсії славним  містом Лева.       «Чесно кажучи, коли мої діти побачили виконавський рівень інших колективів, то засумнівались  у своїх силах,- ділиться враженнями керівник зразкового аматорського хореографічного колективу «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля Лілія Борисівна Гаврилюк.  Але їхня згуртованість, віра та підтримка один одного допомогли нам виступити на належному рівні. Саме цим  корисна участь у конкурсах такого рівня. Мої «сонечка» так підбадьорювали один одного, що я сама здивувалась їх внутрішній силі. Діти зробили все можливе  і доклали максимум зусиль,щоб виступити якнайкраще та презентувати свою громаду. До речі, серед усіх учасників лише наш колектив був із сільської громади, всі інші -  з міських. Ще є над чим працювати і  ми обов’язково будемо вдосконалюватись. Коли «Сонечко» на сцені виконує «Гопак», «Гуцулку» чи «Волинські підскоки», то  хочемо, щоб плакала від  радості не лише я, а й усі ті, хто любить нас, любить народний танець .Так хочеться, щоб   нашими досягненнями чи невдачами переймався не лише наш колектив. Моїм дітям так важливо, щоб їхні зусилля були недаремними,  потрібними та оцінененими.  Адже годинні важкі тренування в залі, підготовка до концертів та конкурсів -  це те, на що часто міняють свій вільний час учасники. Але це того варте!»      Керівник зразкового аматорського хореографічного колективу «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля Лілія Борисівна Гаврилюк щиро дякує своїм дітям та їхнім батькам. Вона зазначає, що праця учасників колективу дуже важлива, недаремна та потрібна. Їхні зусилля потрібні не лише їм, а й майбутнім поколінням українців, бо колектив «Сонечко» є одним із хранителів культури українського народу, а його учасники - справжніми українцями з народним танцем у своєму серці.

16:59 13.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень