A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Вітаємо з Днем Народження!

Сьогодні, 25 жовтня святкує День Народження начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради.Вітаємо найкращого керівника з Днем Народження! Олександре Олеговичу, Ви для всіх — приклад справедливості, мудрості, працьовитості та успішності. Для всього нашого колективу працювати із Вами — це радість та честь, і ми бажаємо Вам далі розвиватися й рости в роботі, допомогати нам ставати кращими та вести за собою, здобувати ще більший успіх та кар’єрні вершини. Вітаємо!

10:51 25.10.2021

Зональні змагання з футболу

21 жовтня Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів приймала зональні змагання з футболу серед школярів закладів загальної средньої освіти . Змагання пройшли в напруженній боротьбі Перше місце і путівку в фінальну частину виборола команда м. Вінниці, з чим їх і вітаємо. Збірна школярів нашої громади зайняла друге місце. На третьому та четвертому місці закінчили змагання відповідно команди Вороновицької ТГ та Лука-Мелешківської ТГ.

12:37 22.10.2021

Оновили спортивний інвентар

За підтримки сільського голови Сергія Сітарського було подаровано дляпроведення спортивних змагань волейбольні м’ячі, засоби захисту та спеціалізовано медичну аптечку. Очільник громади самзаймається спортом, томупідтримує його розвиток серед підростаючого покоління.

08:49 22.10.2021

Відзначення 370-річчя оборони Вінниччини козацькими військами полковника Івана Богуна

З нагоди відзначення 370- річчя оборони Вінниччини козацькими військами полковника Івана Богуна , героїчні сторінки в історії боротьби українського народу за незалежнісь, з метою вшанування пам'яті наказного гетьмана, видатного військового та державного діяча України в Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулась презентація книги нашого письменника- земляка історичний роман-хроніка "Іван Богун-Полковник"

10:55 21.10.2021

Відбулись заходи до Дня Козацтва в Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля

До Дня захисника та захисниць Украіни, та Дня украінського козацтва в Горбанівській філіі проведено з дітьми конкурсно розважальні заходи « Привітай захисника» Розмістившись на килимку, в дружній атмосфері виготовляли подарунки для захисників « Підкова на щастя». Працювали з кортоном, нитками, та оздоблювали по бажанні. Також виготовили літака, в якому діти мали змогу розміститись і сказати своі слова побажання для захисників.  Від всіх учасників бажаємо мирного неба.

10:49 21.10.2021

Заходи до Дня захисників і захисниць в Медвеже Вушківській філії Агрономічного центру культури та дозвілля

На саме свято 14 жовтня в Медвеже Вушківській філії Агрономічного центру культури та дозвілля разом із завклубом Рябоконь В.В та керівником співочого гуртка Рябоконь В.В. було проведено для учнів та їх батьків: книжкова виставка "Козацький дух - непереможний", тематичний захід "Лине слава козацька із далеких віків": - Історичний інформатив "Назад у минуле" -Показ мультфільму "Козаки навколо світ" -Конкурсно-розважальні змагання: - історична вікторина; -інтелектуальний сенкан; - народна мудрість-прислів'я; -козацька кмітливість- ребуси; - назви народних пісень; - хто сильніший та швидший (кульки) конкурс між командирами команд; - танцювальний (гопак) -показ рухів танцю. Малюнки про козаків. Весь захід проводився у супроводі відео про історію та звичаї козаків. У глибині кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя. Тож перемагає патріотичний дух та неоціненна дружба.

10:45 21.10.2021

В Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулись заходи напередодні Дня Козацтва

Напередодні свята захисника та захисниць України та до Дня Козацтва в Агрономічному центрі культури та дозвілля відбувся ряд заходів: - фото в стилі "Мій рідний край" - ознайомлення з бібліотечною виставкою "Я люблю Україну" - бібліобліц урок  "Козацтво - наша історія" - вітальні листівки нашим захисникам "Хай Бог береже тебе та Україну" - для найменших перегляд мультфільмів про козаків... "СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!"

10:42 21.10.2021

Зустріч з письменником О.Дмитруком

14 жовтня- незвичайний день. Він увібрав у себе аж чотири свята - Покрова пресвятої Богородиці - День українського козацтва -День захистників України - День заснування УПА Напередодні цього свята 13 жовтня у Медвеже Вушківській  філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбулася зустріч із письменником-земляком О. Дмитруком який написав свій славнозвісний роман- хроніку "Іван Богун - полковник". Ця зустріч відбулася за участі учителя історії П'ятак М.М. як до дня козацтва так і до річниці оборони Вінниці 1651р. від польської шляхти. Автор книги розповів про Івана Богуна, справжні події, що відбулися під час визвольної війни 1651-1656рр. та побратимів Богуна Данила Нечая, Петра Дорошенка. Зустріч пройшла на одному подиху, цікаво, насичено. О.Дмитрук подарував шкільній бібліотеці свої книги: "Іван Богун- полковник", "Страх господній","Позивний "Богомол","Свята Теодозія"

10:39 21.10.2021

XVIII Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв "Козацька родина" 2021

16.10.2021м.Яремче пройшов XVIII Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв "Козацька родина" 2021, на якому виступив наш Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко»,  Агрономічного центру культури та дозвілля (керівник Лілія Гаврилюк ) виконав український народний танець "Козачок" та танець "Невгамовні нотки".

10:34 21.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень