A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День села Бохоники

Дата: 10.10.2022 17:15
Кількість переглядів: 97

Щорічно, в День Святого Івана Богослова  мешканці села Бохоники відзначають Храмове свято  та  День села. На жаль, через напад росії на нашу державу традиційне святкування неможливе, привітання в більшості були онлайн. Але 9 жовтня сільський голова Сергій Сітарський завітав до села Бохоники та вручив подарунки батькам, діти яких народилися протягом року. Вихованцям гуртків подарував футболки для прийняття участі команд нашої громади на різноманітних конкурсах.

Справжню атмосферу свята для бохоничан подарував виступ Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України під керівництвом полковника Ігоря Биковського.

Дякуємо депутатам Вінницької обласної Ради Олександру Масленнікову, Андрію Гижку та Ірині Колесник за привітання жителів Бохоники із родинним святом та вручення продуктових наборів за підтримки фонду Ірини Колесник.

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, але після нашої перемоги над окупантом все обов’язково повернеться та щиро надіємося, що в наступному році День села ми святкуватимемо в мирній вільній Україні!

Зі святом! Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень