A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Тренування юних футболістів

Віднедавна у с.Агрономічному проводяться тренування з футболу. Заняття організовані для дітей віком від 6 до 14 років. Саме ця вікова категорія любителів футболу не охоплена тренуваннями. Навчання проводить тренер на території Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів.

15:18 17.09.2021

Вакцинація закладів освіти Агрономічної територіальної громади

На Урядовому порталі оприлюднено зміни до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 і від 29 червня 2021 р. №677, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

13:49 17.09.2021

Вперше зі звітом заслухали директора Горбанівського ЗДО (ясла-садок) "Перлина"

Вперше цього року 15 вересня в Будинку культури села Горбанівка відбувся звіт директора ЗДО «Перлина» Майбороди Галини Павлівни. Це своєрідний розвиток демократії  та співпраці між громадськістю та керівництвом закладу. На зустрічі також були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін. 25 осіб оцінили задовільною роботу керівника закладу, 1 особа – незадовільно. Після звіту директора, виступив начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму. Він розповів, що підсумку підготовки до нового навчального року заклад «Перлина» є найкращим. Також за результатами перевірки системи управління безпечністю харчування (НАССР), всі вимоги навчальний заклад виконав на  4+. Тому можна говорити про відповідність норм харчування в даному дитячому садку практично європейським. Наприкінці Олександр Грустілін подякував директору та колективу та наголосив на необхідність процесу вакцинації серед працівників. Також додав, що незабаром має бути створено офіційний сайт ЗДО «Перлина», що значно полегшить комунікацію з батьками і допоможе оперативно співпрацювати.

13:36 17.09.2021

Звіт директора Ільківської ЗОШ І-ІІ ступенів

15 вересня відбувся звіт директора Ільківської ЗОШ І-ІІ ступенів – Кравця Богдана Івановича.  Присутніх було близько 50 людей. Процедура зустрічі передбачала спочатку звіт директора, а після - голосування, за яким оцінювалася робота керівника. Загалом 44 особи оцінили роботу директора задовільно, 1 незадовільно. На зустрічі були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та представники батьківських комітетів усіх класів навчального закладу.

13:11 17.09.2021

Туризм як стимул розвитку Агрономічної громади

Наша громада має величезний потенціал для розвитку місцевого туризму. За нинішніх умов зростає зацікавленість туристів до подорожей Україною, дослідження її історико-культурної спадщини та природи. І саме Подільський регіон, до складу якого входить наша громада, має у цьому плані всі можливості - велетенський історичний, культурний та рекреаційний потенціал. Для сіл Агрономічної громади розвиток туризму може стати ще одним рушієм розвитку економіки та підвищення інвестиційної привабливості ОТГ. Саме тому спільно із Лука-Мелешківською громадою та Вінницької районною радою ми взяли участь в обласному конкурсі «Комфортні громади», де здобули перемогу та наразі можемо реалізувати проект «Туризм об’єднає наші громади», що передбачає закупівлю на умовах співфінансування (50/50%) із обласного та сільського бюджетів туристичного обладнання для роботи учнівських гуртків туристичного спрямування, що діють на базі всіх чотирьох закладів загальної середньої освіти нашої громади. За розвитком туризму у громаді ми бачимо не лише можливості додаткових надходжень до бюджету, але й виявлення усього потенціалу, яким наша громада може бути цікавою для інших людей. Саме таку задачу отримали наші гуртківці, що є учасниками, призерами та переможцями різного рівня конкурсів по туризму. Тому в рамках діяльності туристичних гуртків Агрономічної територіальної громади у вересні-жовтні 2021 року плануються проведення показових виступів для мешканців громади та гостей. Адже значне поповнення матеріальної бази шкіл туристичним обладнанням в рамках реалізації проекту на суму 300 тис. грн. сприятиме активізації краєзнавчо-туристичної діяльності в громаді та дасть можливість проводити масові туристичні свята, змагання, навчально-тренувальні збори з метою популяризації спортивного туризму серед мешканців громади.

09:26 15.09.2021

Звіт директора Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів

14 вересня директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів – Ануфрієва Наталія Миколаївна виступила зі звітом за проведену роботу.На зустрічі були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та представники батьківських комітетів усіх класів навчального закладу. Заслухавши звіт керівника, 71 особа визнала його роботу задовільною.

09:24 15.09.2021

Засідання комісії з розгляду кандидатур на присвоєння почесного звання "Мати- героїня"

13.09.2021 року відбулося засідання комісії з розгляду кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Засідання відбулося за участю сільського голови - Сітарського С.М., заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Закревської Т.П., керуючої справами виконавчого комітету – Тупчій І.В., начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму - Грустіліна О.О, начальника відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я - Часовських Д.В., директора центру надання соціальних послуг - Христянко О.С., начальника служби у справах дітей - Семенюк-Сотник Т.В., головного спеціаліста юридичного відділу – Ліскової А.К.

17:56 14.09.2021

Засідання Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

13.09.2021 року відбулося засідання Міжвідомчої Ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми. Засідання відбулося за головування заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Закревської Т.П. Також були присутні: начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму - Грустілін О.О, начальник відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я - Часовських Д.В., директор центру надання соціальних послуг - Христянко О.С., начальник служби у справах дітей - Семенюк-Сотник Т.В., інспектор відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я - Кривий А.П. Було розроблено план заходів щодо забезпечення координації та ефективної взаємодії по запобіганню та протидії домашньому насильству.

17:02 13.09.2021

Змагання з шахів в рамках проведення Обласної Спартакіади серед працівників системи освіти

Сьогодні,12 вересня 2021 року у м.Вінниця. відбулися змагання з шахів та шашок в рамках проведення Обласної Спартакіади серед працівників системи загальної середньої освіти.    І місце - Стрельбіцький М.А ( Прибузька спеціальна школа)   ІІ місе Юрченко (В.М. ( Михайлівський ліцей ); ІІІ місце -Захарчук Л.П. (  Медвежо-Вушківська СЗШ). Вітаємо учасників та бажаємо успіху в наступних змаганнях.

15:29 13.09.2021

Вітаємо з Днем народження!

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вітає з Днем Народження директора Агрономічного ЗДО (ясла-садок) "Сонечко" Нагребецьку Галину Миколаївну.

09:57 13.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень