A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Вітаємо!

Колектив відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму вітає інспектора відділу - Тимощенко Анну з одруженням. Молодятам бажаємо прожити все життя, не знаючи бід і горя, міцно любити один одного і завжди підтримувати, радіти життю і разом прагнути до досягнення цілей.

18:02 28.08.2021

Відкриття IV фестивалю «Operafest Tulchyn»

27 серпня сільський голова Сергій Сітарський разом з представниками Агрономічної громади відвідали відкриття IV фестивалю «Operafest Tulchyn». Започаткований у 2017 році для того, щоб привернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки національного значення – тульчинського Палацу Потоцьких – OPERAFEST TULCHYN вже у перший рік проведення став безпрецедентним прикладом того, як якісна культурна подія може врятувати історію.

16:59 28.08.2021

Культурний ресурс - нова парадигма розвитку громад

Сучасний підхід щодо планування місцевого розвитку будується на розумінні культурних ресурсів як сукупності економічних активів, культурного капіталу регіону, що здатні робити прямий та дотичний вклад в економіку.

16:52 28.08.2021

Обладнуємо класи початкової школи

Одним з пріоритетних напрямків розвитку освіти в нашій громаді є створення безпечного та комфортного освітнього середовища, в тому числі обладнання класів початкової школи меблями.

13:49 28.08.2021

Перевіряли готовність до нового навчального року

25 серпня 2021 року відбувся об'їзд з метою прийому готовності закладів освіти Агрономічної територіальної громади до 2020-2021 навчального року. До складу комісії увійшли: заступник голови Вінницької районної державної адміністрації Каменщук Т.Д., представник Вінницького управління Головного управління Держспоживслужби України у Вінницькій області Авілова О.В., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Закревська Т.П., головні спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Стахміч І.П. та Добровольський М.П. Також до складу комісії у кожному закладі окремо увійшли керівник та голова профспілки закладу. В ході об'їзду було визначено комісією, що усі заклади освіти Агрономічної сільської ради готові до нового навчального року. В складених актах кожному із закладів було надано пропозиції та рекомендації щодо подальшої роботи.

16:54 26.08.2021

Освіта України 30 без бар'єрів: вектори якості та успіху

26 серпня  в приміщенні комунального закладу вищої освіти "Вінницька академія безперервної освіти" департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації провів серпневу конференцію працівників освіти області на тему: "Освіта України 30 без бар'єрів: вектори якості та успіху".  У вищезазначеній конференції взяли участь: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Закревська Т.П., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Грустілін О.О. та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Стахміч І.П.

16:46 26.08.2021

Святковий концерт з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України

24 серпня відбувся урочистий концерт в селі Агрономічне, присвячений 30-й річниці Незалежності України. Вперше святкова програма об’єднала нашу громаду, адже з кожного села представлено святкові номери. День Незалежності України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості, воно безумовно належить до числа дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє.

09:04 26.08.2021

Змагання на кубок сільського голови

23 серпня відбулося урочисте відкриття змагань на кубок сільського голови – Сергія Сітарського. Участь міг взяти кожний мешканець Агрономічної територіальної громади. Серед видів змагання - шахи, малий футбол, настільний теніс, волейбол, стрітбол, дартс. Сергій Сітарський побажав кожному учаснику успіхів та перемог. На відкритті змагання також вперше виступила команда черлідерів. 24 серпня відбулася урочиста церемонія закриття змагань та нагородження переможців.

10:33 25.08.2021

Фестиваль народного мистцева "Скарби Поділля"

23 серпня у Вінниці проходив XIII обласний фестиваль народного мистецтва "Скарби Поділля". У дні святкування незалежності України такий захід традиційно організовує обласний Центр народної творчості. У парку ім. Леонтовича громади Вінниччини у своїх світлицях демонстрували вироби з гончарства, вишивки, ткацтва, різьби по дереву. На фестивалі також представлені дідухи, обрядові хліби, мед.

10:25 25.08.2021

Вишиванкова хода "Барви України"

Вишиванкова хода в переддень святкування 30-ї річниці Незалежності України відбулася в селі Агрономічне. Рух колони учасників стартував від сільської ради до подвір’я Агрономічненської СЗШ, де сільський голова, Сергій Сітарський урочисто підняв Державний Прапор України та привітав всіх пристуніх. У святковому параді взяли участь працівники сільської ради та її виконавчих органів, вчителі, учні жителі села. Після завершення урочистої частини всіх запросили на відкриття спортивних змагань.

10:21 25.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень