A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Звіт директора Агрономічного ЗДО (ясла-садок) "Сонечко"

28 вересня, в ЗДО « Сонечко Агрономічної сільської ради  відбувся щорічний звіт директора  закладу  Нагребецької Г.М.  перед колективом, батьками та громадськістю про свою діяльність у 2020- 2021н.р.                                                                 На  зібранні були присутні сі голова Агрономічної сільської ради  Сітарський С.М., заступник сільського голови з гуманітарних питань Закревська Т.П., начальник відділу освіти,молоді, спорту, культури  та туризму Грустілін О.О.   У своєму виступі, директор висвітлила діяльність керівника у вирішенні освітніх , методичних, адміністративних, фінансових та господарських завдань,  поділилася  інформацією про здобутки та успіхи педагогічного колективу  за звітний період, наголосила про важливість впровадження педагогічних інноваційних педагогічних технологій в освітній процес. Саме інновації є необхідними для ведення пошуку шляхів розв’язання проблем в дошкільній галузі, прагнення педагогів підвищити якість освітніх послуг, урізноманітнити їх, задовільнити, зростаючі з кожним роком, запити батьків.

14:04 29.09.2021

День пам'яті загиблих в урочищі Бабин Яр

80 років тому, 29 вересня 1941 року, в урочищі  Бабин Яр нацисти почали масові розстріли киян… 34 тисячі вбили за наступні два дні… Від 70 до 200 тисяч - за наступні два роки, за різними підрахунками... Вбили тільки за те, що вони євреї. А згодом – лише за те, що вони роми, українці, військовополонені…

12:51 29.09.2021

Увага! Конкурс!

Відділ освіти,молоді, спорту. культури та туризму Агрономічної сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директоа Центру культури та туризму Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області 

15:36 28.09.2021

Засідання міждисциплінарної команди та засідання комісії з питань захисту прав дитини

24 вересня відбулося засідання міждисциплінарної команди та засідання комісії з питань захисту прав дитини. На засіданнях були присутні голова сільської ради С.Сітарський, заступник голови сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т. Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – О. Грустілін, начальник відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я –Д. Часовських, директор центру надання соціальних послуг –О. Христянко, начальник служби у справах дітей – Т. Семенюк-Сотник, майор поліції  ВП№3 ВРУП ГУНП у Вінницькій області – І. Франкова, головний  спеціаліст служби у справах дітей – А.Шевченко, завідувач відділення соціальної роботи у громаді центру надання соціальних послуг – Ю.Небунеля та головний спеціаліст відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я - Т.

10:28 28.09.2021

В День працівника дошкільної освіти в Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" завітав голова Вінницької ОДА

27 вересня Україна  святкує  День працівника  дошкільної  освіти. Це свято вирішили відзначати для підняття престижності професії вихователя та об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів України. 

10:26 28.09.2021

Результати фінальних змаганнь Обласної Спартакіади працівників освіти

В п’ятницю та суботу відбулись фінальні змагання Обласної Спартакіади  працівників системи закладів загальної середньої освіти . За результатами виступів команда педагогічних  працівників Агрономічна сільська ТГ зайняла 6 загальнокомандне місце. Вітаємо з гарним виступом та бажаємо подальших перемог!

14:13 27.09.2021

Вітаємо з Днем Дошкілля!

Шановні працівники дошкільної освіти!  Щиро вітаємо Вас із професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади та рідної Батьківщини. Ваші серця завжди наповнені добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нових професійних досягнень та здійснення найзаповітніших мрій.

14:12 27.09.2021

Вітаємо зі Всесвітнім днем туризму !

Вітаємо всіх з Всесвітнім днем туризму!!!!!  Бажаємо гарних подорожей по всій нашій неосяжній планеті ЗЕМЛЯ!!!! Гарних вражень, незабутніх пейзажів, справжніх друзів!!!!

13:32 27.09.2021

Вітаємо з Днем Народження !

25 вересня 2021 року свій день народження святкує  заступник начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради  - Гаврилюк Лілія Борисівна! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай Ваш ентузіазм не згасає, удача завжди супроводжує у відповідальних і важливих справах, а кожен Ваш день буде наповнений позитивними емоціями, гарним настроєм, щирими людьми та плідною роботою!

09:16 27.09.2021

Звіт директора Медвеже-Вушківської СЗШ І-ІІІ ступенів

Громадськість Медвежого Вушка зібралась 23 вересня на звіт директора школи Розпутні Леоніда Миколайовича, щоб оцінити його діяльність за минулий навчальний рік. На зібранні були присутні сільський голова Агрономічної ТГ Сітарський С.М., заступник сільського голови з гуманітарних питань Закревська Т.П., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Грустілін О.О., головний спеціаліст відділу  Добровольський М.П., депутат Агрономічної сільської ради Назаренко Л.А., трудовий колектив закладу, представники органів учнівського самоврядування та батьківський комітет.

15:24 24.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень