A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Вітаємо з Днем працівника освіти!

Шановні освітяни! Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю. Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми ви сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього!

11:36 01.10.2021

День вчителя в Агрономічній громаді

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни. А 27 вересня святкують День працівників дошкільних освітніх закладів. От і цього року 30 вересня у нашій громаді відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти в Агрономічному центрі культурі та дозвілля. В підготовці концерту взяли участь  Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів та Агрономічний центр культури та дозвілля, а саме: ведучі Карнафель Марія, Суслов Олег, Зонюк Тетяна, Куций Дмитро, Олійниченко Ілона та Лукіянчук Софія; вокальний ансамбль "Зорецвіт" керівник Смашнюк Н. М.; вокалісти Слободянюк Софія і Зонюк Олександр; вихованці зразкового  аматорського хореографічного колективу "Сонечко" керівники Гаврилюк Л. Б. та Волошенюк-Шостаківська І.М.

11:07 01.10.2021

Всеукраїнський день бібліотек в Агрономічному Центрі культури та дозвілля

Всеукраїнський день бібліотек відзначали сьогодні в Агрономічному центрі культури та дозвілля. Свято пройшло у затишній атмосфері в колі колег бібліотекарів, читачів бібліотеки та керівництва громади. Сільський голова - Сергій Сітарський звернувся до присутніх з вітальним словом та подарував кожній бібліотеці книги.Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін привітав присутніх бібліотекарів з професійним святом та побажав кожному Віри, Надії, Любові...Заступник сільського голови – Тетяна Закревська побажала присутнім миру, злагоди та наснаги у своїй роботі, а також вдячних читачів.

16:02 30.09.2021

Звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. № 178 « Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 29 вересня 2021 року відбувся звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» Мельник І.Г.

11:00 30.09.2021

Новий спортивний інвентар отримали школи громади

Для загальноосвітніх навчальних закладів Агрономічної громади закупили спортивний інвентар для занять фізичною культурою.Адже протягом останніх 10 років школам не оновлювали матеріальну базу.Тому було прийнято рішення сільським головою- Сергієм Сітарським та налаьником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради - Олександром Грустіліним закупити нове обладнання для занять.

09:56 30.09.2021

Вітаємо!

24 -25  вересня  Вінницьким  обласним  відділенням  Комітету  з  фізичного  виховання  та  спорту  Міністерства  освіти і науки  України та  Вінницькою обласною  організацією  профспілки  працівників  освіти і науки України  проведено  Спартакіаду серед  працівників  закладів системи  загальної  середньої  освіти області у  2021році.

09:55 30.09.2021

World Cleanup Day відбувся в громаді

26 вересня Агрономічна територіальна громада приєдналася до акції «World Cleanup Day». Метою заходу є  формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, сприятливих умов для розвитку волонтерства  і самореалізації української молоді. Територія громади була поділена по зонах прибирання. Сільський голова разом  з працівниками та небайдужими мешканцями долучилися до акції. Всесвітній день прибирання згуртував багатьох над глобальною проблемою, дав світові спільну мету – врятувати планету від сміття.

09:53 30.09.2021

Вітаємо з Всеукраїнським Днем бібілотеки!

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

08:53 30.09.2021

"Бабин Яр на тлі історії"

В Агрономічному центрі культури та дозвілля, спільно з учителем історії  Агрономічненської СЗШ Голубахою Юлією Володимирівною , проведено інформаційно - історичну зустріч з учнями 9 - 11 класів " Бабин Яр пам'ять на тлі історії " приурочену 80 річниці того жахливого злочину... За два дні, 29 і 30 вересня 1941 року, на околиці Києва розстріляли 33 771 людину. Серед них були євреї, сінті та рома, радянські військовополоненні, комуністи - підпільники. Але євреїв було найбільше: понад 30 тис. людей. Наймолодшій жертві було 3 дні, тоді як найстаршій - 103 роки. Зустріч почалась із висвітлення презентації " Все мовчки тут кричить" Учитель історії Голубаха Юлія Володимирівна дуже вміло та чітко коментувала хід презентації доповнюючи цікавими фактами, які стосувались саме Вінниці і про які мало хто знає. Також усі присутні почули спогади Новак Т. " Мої бабуся і мама переховували сім'ю євреїв у Вороновиці" присутні слухали да дивились на жінку з екрану затамувавши подих, адже це було зовсім близько і не так давно... Це було і ми не маєм права того не знати чи забути! Завідувачкою бібліотеки була підготовлена тематична виставка до 80 роковин Бабиного Яру " Жива пам'ять Бабин Яр"  Бібліотекар ознайомила учнів із основними розділами даної виставки та презентувала 2 книги: Анатолій Кузнецов " Бабий Яр" , Докія Гуменна " Хрещатий Яр" закликавши усіх присутніх прочитати ці книги, адже то наші" страшні "сторінки історії, які ми маємо знати, пам'ятати та переказувати наступним поколінням. Наприкінці зустрічі учитель історії Голубаха Юлія Володимирівна  провела цікаву бесіду в ході якої усі ділилися враженнями від почутого та побаченого. Дійсно, вражає! Шкода, що так було...

14:11 29.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень