A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відзначення Дня Української Державності в Медвеже Вушківській філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Дата: 28.07.2022 17:03
Кількість переглядів: 115

Сьогодні, 28 липня, Україна вперше відзначає День Української Державності. Українці відзначають це свято у запеклій боротьбі проти російської агресії за свою Батьківщину, за свободу, за право жити у своїй вільній і незалежній країні, за європейське майбутнє та цінності, в основі яких права людини, демократія та верховенство права. 
Українська Державність має понад тисячолітню історію державотворчих традицій і багато героїчних сторінок. За цим неперервний зв’язок поколінь Українського народу та споконвічне прагнення створити самостійну соборну демократичну Українську державу і вільно жити, поділяючи єдині національні і загальноєвропейські цінності, дбаючи про безпеку та добробут рідної землі.
27 липня в приміщенні Медвеже Вушківської філії Агрономічного ЦКтД відбулась тематична бесіда "Історія Української державності" з ілюстраціями фрагментів документального фільму "Скарби української державності ", а також увазі глядачів була представлена виставка "Україна понад усе".
Приємною несподіванкою стала зустріч із бійцем ЗСУ, нашим односельчанином, який на даний момент проходить реабілітацію після поранення.
   День української державності покликаний звернути увагу суспільства на традиції національного державотворення і вшановує всі його етапи та усіх, хто доклав зусиль, щоб Україна стала незалежною демократичною державою.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень