A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Благодійний турнір з волейболу в Агрономічненському ліцеї

Дата: 15.08.2022 11:40
Кількість переглядів: 146

У неділю, 14 серпня, у спортивній залі Агрономічненського ліцею з нагоди Дня молоді в Україні відбувся турнір з волейболу серед спортивних команд нашої громади з сіл  Агрономічне, Бохоники, Медвеже Вушко. У змаганнях взяли участь 5 команд. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стала команда "Ретро" (с. Агрономічне) , друге місце - "Юність" (с. Бохоники), третє місце – "Дачі" (с. Агрономічне).

Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. З метою підтримати наших захисників і захисниць- хлопців та дівчат, які сміливо боронять сьогодні державу від ворога під час заходу було проведено благодійну ацію по збору коштів на підтримку ЗСУ, адже і в тилу ми повинні спільно працювати на перемогу, наближати її кожного дня, відтак кожна гривня важлива для наших захисників! На заході було зібрано 4050 гривень, які перераховано як благодійна допомога в Фонд Сергія Притули.

Змагання також відвідав сільський голова Сергій Сітарський та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Микола Добровольський, які привітали всіх учасників змагань, побажали їм позитивних емоцій та хорошої гри, а також вручили подарунки від генерального директора підприємтсва "Королівський смак" Анатолія Димковича. Щиро дякуємо Анатолію Йосиповичу за підтримку наших спортсменів та надану спонсорську допомогу для організації проведення благодійного турніру.

Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень