A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Відбувся тематичний вечір "У глибину століть"

12 листопада 2021 року в Бохоницькій філії Агрономічного Центру культури та дозвілля відбувся тематичний вечір «У глибину століть», присвячений 370-річчю оборони Вінниці полком Івана Богуна. На захід завітали депутати обласної Ради: Тетяна Каменщук/заступник голови Вінницької РДА, Володимир Мазуренко, Олександр Масленніков, Юлія Олійник – заступник голови Вінницької РДА, сільський голова Сергій Сітарський та заступник сільського голови –Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та учні місцевої школи. В програмі взяли участь всі філії Центру культури та дозвілля.

11:08 16.11.2021

Привітали працівників культури

09 листопада відзначається День працівника культури та майстрів народного мистецтва. В Агрономічному Центрі культури та дозвілля відбулись урочисті заходи з нагоди всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Кращих працівників було нагороджено грамотами. З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова – Сергій Сітарський.

08:43 10.11.2021

Вітаємо з Днем працівника культури!

Шановні працівники культури, аматори та майстри народного мистецтва!   З нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури, аматорів та майстрів народного мистецтва прийміть найщиріші вітання !            Від Агрономічного центру культури та дозвілля.    Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, звеличуєте рідну нашу землю і всю Україну! Сподіваємось і віримо, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення та творчі здобутки у роботі. Добра, Любові і Краси!      Низький уклін за вашу святу місію - зберігати, творити та примножувати національну культуру.

11:34 09.11.2021

Змагання з настільного тенісу в Іллінцях

08.11.2021 у Іллінцях відбулися змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Вінницького району. Агрономічну громаду представляли учні Медвеже-Вушківської та Ільківської шкіл. У підсумку команда нашої громади зайняла почесне ІІІ місце, поступившись команді   з м. Вінниці та господарям змагань команді Іллінецької громади. Вітаємо нашу команду з гідним виступом. Висловлюємо свою подяку тренерам Захарчуку Леоніду Павловичу та Кравцю Богдану Івановичу за підготовку команди до змагань.

11:31 09.11.2021

Оновлена інформація! ГАЗ

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради інформує, що за даними ТОВ "Нафтогаз Трейдинг" підключення газу в школах та садочках на підставі укладеного договору ( 2 листопада 2021 року ) буде здійснено 6 листопада 2021 року (субота).

12:47 04.11.2021

Про відновлення очного навчання

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що з 08 листопада 2021 року заклади загальної середньої освіти відновлюють свою роботу в очному навчанні з дотриманням карантинних вимог.

11:57 03.11.2021

До уваги батьків! Про ГАЗ

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради інформує, сьогодні 02 листопада 2021 року  завершилась процедура закупівлі газу та підписаний договір. Орієнтовно 04 листопада 2021 року планується підключення до газових мереж.

17:50 02.11.2021

Змагання з настільного тенісу в рамках проведення ІІ Гімназіади

29 жовтня 2021 року в Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів відбулись змагання  з настільного тенісу в рамках ІІ Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти. На відкритті змагань були присутні сільський голова С.М. Сітарський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради О.О. Грустілін та директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів Н.М. Ануфрієва.

15:10 29.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень