A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Туристичний актив Ільківської ЗОШ І-ІІ ступенів

З 23 по 26 вересня туристичний актив учнів Ільківської ЗОШ І-ІІ ступенів у складі двох команд- «Ільтур» від Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства і екскурсій, та «Екотур» від Агрономічної громади приймав участь в ХХІХ обласному зльоті-фестивалі юних туристів-краєзнавців Вінниччини «Макітра-2021», що проводився на території Райгородської громади (колишній Немирівський район). Кількісний склад змагань був представлений 9-ма командами від різних територіальних громад, що був обмежений несприятливими погодніми умовами та поширенням пандемії короновірусу. В програмі змагань були: конкурсна програма(встановлення намету, укладання наплічника, туристська ватра, туристичні вузли, туристська вікторина, знання топознаків); смуга перешкод з техніки пішохідного туризму;

10:34 11.10.2021

Прокачана молодіжна рада - розвинена громада

08 жовтня 2021 року заступник сільського голови – Тетяна Закревська разом з представниками громади взяли участь в семінарі-тренінгу «Прокачана молодіжна рада - розвинена громада». Учасники мали змогу опрацювати проблематику молодіжної політики на Вінниччині, розробити мету та цілі своєї молодіжної ради, поділитись досвідом роботи з молоддю в сучасному світі. На тренінгу були присутні громади, в яких вже повноцінно існує та працює молодіжна рада та новачки в цій справі, як Агрономічна громада. Захід пройшов в цікавій, дружелюбній атмосфері.

15:28 10.10.2021

Запрошуємо на свято села Агрономічне!

З нагоди святкування Дня села Агрономічного  для Вас відбувається розіграш лотереї з цінними призами найрізноманітнішого призначення. Усі бажаючі мають змогу взяти участь в розіграші,а головний приз мікрохвильова піч.  Продаж квитків здійснюватиметься з 9:00 год. до 17:00 год. 11- 12 жовтня 2021року в приміщенні Агрономічного центру культури та дозвілля (будинок культури). Вартість білета – 30 грн. Сам розіграш лотереї відбудеться опісля святкового концерту – приблизно о 19:00 год.

10:24 10.10.2021

Святкування села Бохоники

Щорічно, восени,  за традицією, в День Святого Івана Богослова  мешканці села Бохоники відзначають Храмове свято  та  День села. Саме в цей день з’їзджаються  і сходяться до свого рідного дому люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. А  жителі, сусіди чи просто знайомі вітають один одного з празником.

09:29 10.10.2021

Не вакцинованих працівників освіти відсторонять від роботи

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що  Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом від 04.10.2021 № 2153, зареєстрованим в Мін’юсті 07.10.2021 за №1306/36928, затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.

08:34 08.10.2021

Вітаємо з Днем працівника освіти!

Шановні освітяни! Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю. Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми ви сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього!

11:36 01.10.2021

День вчителя в Агрономічній громаді

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни. А 27 вересня святкують День працівників дошкільних освітніх закладів. От і цього року 30 вересня у нашій громаді відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти в Агрономічному центрі культурі та дозвілля. В підготовці концерту взяли участь  Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів та Агрономічний центр культури та дозвілля, а саме: ведучі Карнафель Марія, Суслов Олег, Зонюк Тетяна, Куций Дмитро, Олійниченко Ілона та Лукіянчук Софія; вокальний ансамбль "Зорецвіт" керівник Смашнюк Н. М.; вокалісти Слободянюк Софія і Зонюк Олександр; вихованці зразкового  аматорського хореографічного колективу "Сонечко" керівники Гаврилюк Л. Б. та Волошенюк-Шостаківська І.М.

11:07 01.10.2021

Всеукраїнський день бібліотек в Агрономічному Центрі культури та дозвілля

Всеукраїнський день бібліотек відзначали сьогодні в Агрономічному центрі культури та дозвілля. Свято пройшло у затишній атмосфері в колі колег бібліотекарів, читачів бібліотеки та керівництва громади. Сільський голова - Сергій Сітарський звернувся до присутніх з вітальним словом та подарував кожній бібліотеці книги.Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін привітав присутніх бібліотекарів з професійним святом та побажав кожному Віри, Надії, Любові...Заступник сільського голови – Тетяна Закревська побажала присутнім миру, злагоди та наснаги у своїй роботі, а також вдячних читачів.

16:02 30.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень