A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День села Медвеже Вушко!

Дата: 22.09.2022 16:49
Кількість переглядів: 224

Щорічно, восени, за традицією, 21 вересня своє Храмове свято відзначає село Медвеже Вушко. Цьогоріч війна внесла свої корективи, тому ніякого урочистого святкування не відбулося. Але привітати жителів села не забули. Сільський голова Сергій Сітарський, заступник Тетяна Закревська, завідувач Медвеже Вушківською філією Центру культури та дозвілля Віктор Рябоконь та депутат Леонід Назаренко – звернулися до жителів з вітальним словом онлайн. Колектив «Панночка» та місцеві жителі порадували односельців та всіх бажаючих своїми талантами онлайн-виступами.

          Надвечір сільський голова разом із заступником завітали до місцевого ФАПу та подарували корисний подарунок - рекуператор.

Також подарунки отримали батьки, діти яких народилися протягом року. Вихованцям гуртків подарували футболки для прийняття участі  команд нашої громади на різноманітних конкурсах.

Дякуємо депутатам Вінницької обласної Ради Олександру Масленнікову, Андрію Гижку та Ірині Колесник за привітання жителів Медвежого Вушка із родинним святом та врученням 250 продуктових наборів за підтримки фонду Ірини Колесник.

Шановні жителі села Медвеже Вушко! На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Висловлюю щиру вдячність кожному, хто сьогодні своїм щоденним вкладом: силою духу, невтомною працею, допомогою  ЗСУ та ВПО наближає перемогу!

Бажаємо Вам добра, міцного здоров’я, родинного щастя, миру, а селу  - процвітання, стабільності та розвитку!

Всіх разом нас не здолати!   Все буде Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень