A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Привітання з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 09:37
Кількість переглядів: 655

 

Ось і настав цей день. 1 вересня — День Знань і старту нового 2022-2023 навчального року. Кожен новий навчальний рік несе для нас усіх нові випробування. На жаль, сьогодні це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжать здобувати освіту, тому  святкування Дня знань так само актуальне.

Шановні учителі! Нехай цей навчальний рік пройде, залишаючи за собою лише добрі спогади. Нехай здоров’я і нерви не підведуть. Нехай в душі завжди живе радість і гордість за Ваших учнів. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Дорогі батьки! Бажаю вам мудрості та терпіння! Нехай ваші діти підкорюють нові вершини знань, зустрінуть добрих і надійних друзів та досягнуть омріяних цілей. Головне – підтримуйте їх у всіх правильних починаннях.

І наше найдорожче – любі діти! Сьогодні, як ніколи, ви маєте розуміти, що вчитися потрібно щоб знати, діяти, жити. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті. Ви маєте докласти усіх зусиль для того, щоб бути грамотними, уміти відстояти свою думку, бути людяними та справжніми патріотами нашої рідної України.
Бажаю усім здійснення мрій у мирній країні під мирним небом.
Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, начальник відділу освіти, молоді,

спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Олександр ГРУСТІЛІН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень