A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Колектив "Сонечко" взяв участь у танцювальному фестивалі-конкурсі Vinnytsia DANCE GENERATION Fest

Дата: 15.11.2022 11:52
Кількість переглядів: 91

12  листопада відбувся  V Всеукраїнський танцювальний фестиваль-конкурс Vinnytsia DANCE GENERATION Fest.

Фестиваль-конкурс проводиться з метою збереження та популяризації культури, розвитку аматорського мистецтва, виявлення здібної, обдарованої, талановитої молоді, формування стійкого інтересу населення до національної культури, підвищення культурного та духовного рівня сучасного суспільства.

Агрономічну громаду представляли: хореографічний гурток «Сонечко» Агрономічненського ліцею (керівник Вікторія Дідик) та зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля (керівник Лілія Гаврилюк). Наші «Сонечка» виборили перше місце в обох вікових категоріях.

Конкурсантів оцінювали професійні судді на чолі з відомим  українським танцівником, зіркою телешоу, педагогом-хореографом Олександром Лещенком. Більше 100 номерів було представлено на розсуд суддів.

14 листопада сільський голова Сергій Сітарський привітав юних учасників та керівника колективу з перемогою й вручив  дипломи медалі й солодощі юним учасникам колективу.

А ми щиро пишаємося й вітаємо переможців Конкурсу і їхніх хореографів та бажаємо творчої наснаги, професійного зростання і нових перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень