A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Вітаємо з Днем Народження !

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вітає з Днем народження заступника директора з виховної роботи Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів -  Лавренюк Жанну Володимирівну! Бажаємо Вам міцного здоров’я та гарного настрою, чудових ідей та щасливих днів. Нехай учні поважають, оточуючі розуміють, а близькі люди цінують Вас. Успіху у діяльності, великих досягнень, відмінників та золотих медалістів, благополуччя та добробуту в особистому житті!

11:02 08.09.2021

день здоров'я в Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів

З метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя у Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів 3 вересня пройшов День здоров`я для учнів. Спортивне свято провели в рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту, щоб привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

12:17 06.09.2021

Кращі серед сільських громад з проведення фестивалю велосипедних заходів

 Агрономічна громада нагороджена за організацію проведення велопробігу, що відбувся 22 травня. Ми стали кращими серед сільських громад. Директор Вінницького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Віталій Копач вручив грамоти сільському голові Сергію Сітарському та головному спеціалісту освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Миколі Добровольському. Також представники Центру провели з учнями Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів рухливі ігри.

12:15 06.09.2021

Конкурс "Вакциновані й відкриті"

Міністерство охорони здоров’я спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазином гаджетів та аксесуарів «Цитрус» оголошують національний конкурс «Вакциновані й відкриті». 

09:13 03.09.2021

День знань в Агрономічній громаді

1 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника! Перший дзвінок — традиційне свято школярів, які розпочинають навчання. Цього дня першокласники стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

20:40 01.09.2021

Вітаємо!

Вітаємо з Днем народження головного спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради -Стахміч Ірину Павлівну та фахівця з публічних закупівель Атаманенка Бориса Сергійовича! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого Дня народження. Бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги,  особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! 

10:14 31.08.2021

Вшанували пам'ять загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

30 серпня в Агрономічній громаді вшанували пам'ять загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

17:11 30.08.2021

Вихованці зразкового ансамболю "Сонечко" відвідали OPERAFEST TULCHYN

28 серпня о 16:00 на OPERAFEST TULCHYN відбулась феєрія для найменших глядачів! Фантастично-дивовижну подорож «Аліса в Країні чудес» за романом-казкою Льюїс Керрол представив Вінницький український академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського.

14:03 30.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень