A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Слідуємо "маршрутами здоров'я" у Бохониках

Дата: 13.06.2022 17:05
Кількість переглядів: 106

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Здоров'я... найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу. Іноді діти навмисно все роблять для того, щоб загубити своє здоров'я. Вони набувають поганих звичок,  які негативно впливають на них, і яких потім не можуть позбутися, а ще через деякий час вони почнуть хворіти і втрачатимуть своє здоров'я.
З метою запобігання шкідливих звичок серед дітей і молоді Бохоницька бібліотека Агрономічного центру культури та дозвілля  разом з Будинком культури взяли участь  в інформаційно- профілактичній акції "Маршрутами здоров'я"
Проте до яких наслідків можуть призвести погані звички розповіла   соціальний працівник Ольга Метелиця. Діти брали активну участь у конкурсах, розповідали приказки та прислів'я, відгадували загадки, малювали малюнки про шкідливі звички та зіграли у сценці "Шкідливим звичкам - НІ", за що отримали подарунки. Ми надіємось, що після цього заходу діти  усвідомлять, що потрібно боротися за те,  щоб жити у здоровій країні, адже що може бути дорожче, ніж здоров'я.
Дякуємо усім діткам, які приймали участь у заході.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень